Colruyt folder - 25.8.2021 - 31.8.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 25.8.2021 - 31.8.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

1 3 5 6 ... 9
Colruyt-aanbieding - 25.8.2021 - 31.8.2021 -  producten in de aanbieding - basilicum, citroen, kaneel, knoflook, kruidnagel, limoen, munt, pan, pasta, room, tagliatelle, tomatensaus, dragon, courgette. Pagina 3.
1 3 5 6 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 25.8.2021 tot en met 31.8.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
ssneden n e k r a v e room Gevuld courgette en met pasta € 25 min. 3,60 € p.p. Ingrediënten (4 personen) 4 varkenssneden (beenhouwerij) 3 courgettes 10 blaadjes basilicum 2 sjalotten 1 teentje knoflook 300 g verse tagliatelle met eieren (versmarkt) 2 dl lichte room 3 eetl. boter 4 eetl. olijventapenade peper en zout Voorbereiding (10 min.) -- Leg de varkenssneden tussen 2 vellen vershoudfolie en maak ze wat dunner met een deegrol. -- Snipper het knoflook en de sjalotten fijn. -- Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm. -- Snipper de blaadjes basilicum fijn. Bereiding (15 min.) 1 Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 2 Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het knoflook en de sjalotten 1 à 2 min. Voeg de courgetteblokjes toe en bak 2 à 3 min. 3 Giet er de room bij. Kruid met peper en zout en laat 7 min. inkoken. Bestrooi met het basilicum. 4 Bestrijk 1 kant van elke varkenssnede met 1 eetl. tapenade en vouw dicht als een enveloppe. 5 Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de envelopjes ± 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Afwerking Meng de pasta met de courgetteroom en verdeel over de borden. Schik er een gevulde varkenssnede naast. Werk af met enkele blaadjes basilicum. La Petite Muraille A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles Chimay Bruin Donker trappistenbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 715 kcal Vezels Vetten 34,7 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 17,6 g Zout Koolhydraten 50,1 g (waarvan) suikers 8,3 g Tip van Sophie van het kookteam al Wist u dit icum? over basil Warm, geurig, fris … in vers basilicum herkent u toetsen van kruidnagel, kaneel, anijs en dragon. Gedroogd basilicum is anders van smaak. Het kruid verliest bij het drogen een deel van z’n frisse geur en krijgt een dropachtige muntsmaak in de plaats. Vers basilicum is heerlijk in een klassieke tomatensaus en vormt de basis voor de sauzen in de Italiaanse keuken. De gedroogde variant doet het uitstekend bij geroosterd vlees en vis. Probeer basilicum ook eens te combineren met citroen, framboos, geitenkaas, kip, knoflook, kokos, limoen, munt of walnoot. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. 16 Geldig van 25/8 t.e.m. 31/8/2021. * Met . 5,5 g 48,0 g 0,7 g

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties