Op het menu
Ingrediënten
uit weekmenu 2.
Rode Prijzen geldig van
WO
1/9
DI
t.e.m.
7/9
Kwaliteit
van bij ons
Boomstammetje varken
4 x ± 140 g
5,95 €/kg
€ p.p.
35 min. 3,31 €
angasius
p
e
d
r
e
e
n
graantjes
Gemari
van tarwe
laatje
met fris s
Ingrediënten (4 personen)
4 pangasiusfilets in tuinkruidenmarinade
(versmarkt)
1 courgette
1 venkel
1 wortel
1 citroen
Gekweekte vis. Graatloos.
Herkomst: Vietnam.
1 rode ui
250 g voorgekookte tarwegraantjes
2 eetl. geroosterde pijnboompitten
6 eetl. olijfolie
peper en zout
Bereiding (25 min.)
1 Kook de tarwegraantjes in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de courgette ± 5 min. Kruid met peper en zout
en haal uit de pan.
3 Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de pangasiusfilets 2 à 3 min. aan elke
kant.
4 Meng intussen de courgette, de rode ui, de geraspte wortel en de venkel onder de tarwegraantjes.
Breng op smaak met 2 eetl. olijfolie, het citroensap, peper en zout.
Afwerking
Werk af met het venkelgroen en de pijnboompitten.
Achel Blond
Blond trappistenbier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
Energie
612 kcal Vezels
Vetten
40,5 g Eiwitten
(waarvan) verzadigde vetzuren 5,6 g Zout
Koolhydraten
34,8 g
(waarvan) suikers
8,9 g
13,99 €/kg
Voorbereiding (10 min.)
-- Snij de courgette in de lengte in 4 en dan in fijne stukjes.
-- Schil de wortel en rasp met een grove rasp.
-- Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Bewaar het venkelgroen en snij de
rest in heel fijne reepjes.
-- Snij de rode ui in heel fijne ringen.
-- Pers de citroen.
Haut-Poitou A.O.P. 'Koââ'
Sauvignon Blanc
Boni Selection
pangasiusfilet in tuinkruidenmarinade
2 stuks ± 280 g
5,0 g
24,6 g
1,3 g
Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager
zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.
Hoe komen we aan
onze prijzen?
€ p.p.
3,70 €
De recepten in ons weekmenu
krijgen een prijs per persoon
mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen,
maar zo krijgt u alvast een idee.
Waar houden we rekening mee bij
de berekening?
>>Ingrediënten
die u maar voor een deel
nodig hebt en die u niet langer kan
bewaren, zitten volledig in de prijs.
>>Voor
ingrediënten die u kan bewaren, bv.
diepvriesproducten, rekenen we alleen de
gebruikte hoeveelheid mee.
>>Basisingrediënten
zoals boter, peper, zout,
die rekenen we niet mee.
19