Colruyt folder - 8.9.2021 - 21.9.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 8.9.2021 - 21.9.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

1 3 5 6 ... 25
Colruyt-aanbieding - 8.9.2021 - 21.9.2021 -  producten in de aanbieding - chardonnay, magnum, peer, witte wijn, perzik, wijn. Pagina 3.
1 3 5 6 ... 25

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 8.9.2021 tot en met 21.9.2021. We hebben 24 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 24. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
Meer informatie over een bepaalde wijn? Scan de QR-code en ontdek de degustatiecommentaren van onze wijnconsulenten en -adviseurs in een video. l en de n d ekt. Fijne en toegankelijke bourgogne Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' 2020 Cave de Lugny 75 cl 7,99 € Belangrijkste aroma's: witte bloemen >> wit en geel fruit (perzik, peer) >> romige accenten 150 cl 16,50 € (11 €/L) Fabien, wijnadviseur in Colruyt Chênée >> Een toegankelijke en sappige witte wijn uit het zuiden van Bourgogne. De kalkrijke bodem waarop de chardonnay groeit, geeft de wijn frisheid en finesse. Kwaliteiten die mooi tot uiting komen bij vis in een romige saus of bij vol-au-vent, de grote klassieker van bij ons. Ook heerlijk bij zachte kazen. Bewaring: jong op z’n best (nog 2 à 3 jaar voor de magnum). Scan mij en bekijk de video bij deze wijn. VOOR ELK PRODUCT, OP ELK MOMENT Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen. 3

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties