AAN TAFEL ...
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
enu
Weekm
WEEK 1: 22/9 - 28/9
colruyt.be/weekmenu
IDEAAL VOOR
DRUKKE DAGEN
eu
Cordon bl
oli
o en brocc
t
s
e
p
a
t
s
met pa
Ingrediënten (4 personen)
4 cordon bleus (beenhouwerij)
2 broccoli’s
200 g verse kaas (roomkaas)
70 g groene pesto (versmarkt)
400 g radiatori (pasta)
50 g geroosterde pijnboompitten
3 eetl. olijfolie
zwarte peper (molen)
zout
Voorbereiding (5 min.)
Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in fijne staafjes.
Bereiding (20 min.)
1 Kook de radiatori in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
2 Voeg de laatste 8 min. de broccoli toe en laat onafgedekt mee garen.
3 Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de cordon bleus 6 à
7 min. aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
4 Giet de pasta en de broccoli af. Meng er de verse roomkaas en de pesto
onder. Breng op smaak met peper en zout.
Afwerking
Werk af met de geroosterde pijnboompitten.
Pago de Cirsus Chardonnay
D.O. Navarra - Spanje
Rochefort 6
Donkere trappist
36
Geldig van 22/9 t.e.m. 28/9/2021.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
Energie
1006 kcal Vezels
Vetten
46,9 g Eiwitten
(waarvan) verzadigde vetzuren 14,1 g Zout
Koolhydraten
82,7 g
6,7 g
(waarvan) suikers
*
Met
.
9,7 g
58,8 g
2,2 g
25 min.
€ p.p.
4,10 €