Colruyt folder - 22.9.2021 - 28.9.2021 - pagina 1 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 22.9.2021 - 28.9.2021 - pagina 1 - NIET LANGER GELDIG *

1 3 4 ... 9
Colruyt-aanbieding - 22.9.2021 - 28.9.2021 -  producten in de aanbieding - chardonnay, kaas, pasta, roomkaas, zwarte peper, olijfolie, groene pesto, broccoli, veggie, pesto, cordon bleu. Pagina 1.
1 3 4 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 22.9.2021 tot en met 28.9.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
AAN TAFEL ... Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. enu Weekm WEEK 1: 22/9 - 28/9 colruyt.be/weekmenu IDEAAL VOOR DRUKKE DAGEN eu Cordon bl oli o en brocc t s e p a t s met pa Ingrediënten (4 personen) 4 cordon bleus (beenhouwerij) 2 broccoli’s 200 g verse kaas (roomkaas) 70 g groene pesto (versmarkt) 400 g radiatori (pasta) 50 g geroosterde pijnboompitten 3 eetl. olijfolie zwarte peper (molen) zout Voorbereiding (5 min.) Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in fijne staafjes. Bereiding (20 min.) 1 Kook de radiatori in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). 2 Voeg de laatste 8 min. de broccoli toe en laat onafgedekt mee garen. 3 Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de cordon bleus 6 à 7 min. aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. 4 Giet de pasta en de broccoli af. Meng er de verse roomkaas en de pesto onder. Breng op smaak met peper en zout. Afwerking Werk af met de geroosterde pijnboompitten. Pago de Cirsus Chardonnay D.O. Navarra - Spanje Rochefort 6 Donkere trappist 36 Geldig van 22/9 t.e.m. 28/9/2021. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 1006 kcal Vezels Vetten 46,9 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 14,1 g Zout Koolhydraten 82,7 g 6,7 g (waarvan) suikers * Met . 9,7 g 58,8 g 2,2 g 25 min. € p.p. 4,10 €

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties