Colruyt folder - 22/09 - 28/09/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 3 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 22/09/2021 - 28/09/2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, knoflook, prei, zalm, vegetarisch eten, risotto, room, pasta, dille, teentjes, venkel, zwarte peper, olijfolie, Côtes du Rhône. Pagina 3.
3 / 9

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Zonder gluten Sans gluten Ohne Lactose 50 min. Zonder lactose € p.p. 2,80 € el met venk is v n a v Stoofpotje Alc. en prei Zonder gluten Sans lactose Vegetarisch Végétarien Sans gluten Vegan Végane Alcoholvrij Ingrediënten (4 personen) 600 g wokmix vis (diepvries) 2 venkels 1 prei 2 wortelen 1 plantje dille 2 teentjes knoflook Sans alcool + Halal 600 g vastkokende aardappelen Alc. 1 dl extra lichte room (7 % V.G.) 1 eetl. olijfolie Halal 1 blokje visbouillon zwarte peper (molen) zout + Voorbereiding (ontdooitijd + 20 min.) -- Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog. -- Snij de prei in ringen van 1/2 cm. -- Verwijder de harde kern van de venkels en snij ze in blokjes van max. 2 cm. -- Snij de wortelen in schijfjes van max. 2 cm. -- Schil de aardappelen en snij in 4 gelijke stukken. -- Hou enkele takjes dille apart en snij de rest fijn. -- Snipper het knoflook fijn. Bereiding (30 min.) 1 Verhit de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en stoof de prei, de wortelen, de venkel en het knoflook 5 min. 2 Voeg de aardappelen toe en overgiet met 5 dl water. Doe er het bouillonblokje bij en laat 20 min. afgedekt garen. 3 Voeg de stukken vis en de room toe en laat nog 5 min. garen op een zacht vuur. Kruid met de dille, peper en zout. Afwerking Werk de borden af met een takje dille. La Fanfinette Rosé A.O.P. Côtes du Rhône Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 346 kcal Vezels Vetten 8,0 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 2,2 g Zout 31,7 g Koolhydraten (waarvan) suikers 8,2 g 6,5 g 33,3 g 1,9 g Tip van Valérie van het kookteam ? ix vis over m k o w g o N De wokmix vis wordt in afzonderlijke porties ingevroren: schar, zalm en Alaska pollak. Alle stukken zijn even groot en hebben dus dezelfde gaartijd, wat u het leven in de keuken gemakkelijker maakt. Of u nu één soort gebruikt of meerdere, deze mix is een echte aanwinst voor uw wokbereidingen, pasta, soep, vislasagne, risotto en heel wat andere gerechten. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. 38 Geldig van 22/9 t.e.m. 28/9/2021. * Met .

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders