Colruyt folder - 22.9.2021 - 28.9.2021 - pagina 5 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 22.9.2021 - 28.9.2021 - pagina 5 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 5 ... 9
Colruyt-aanbieding - 22.9.2021 - 28.9.2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, champignons, mosterd, tijm, zwarte peper. Pagina 5.
1 ... 5 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 22.9.2021 tot en met 28.9.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
AAN TAFEL ... U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu’s van ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden waarmee u tijd bespaart. enu Weekm WEEK 2: 29/9 - 5/10 colruyt.be/weekmenu 50 min. € p.p. 2,70 € lpuree e met wort e j s a a h s nonsaus Varken n champig e Ingrediënten (4 personen) 600 g varkenshaasje (beenhouwerij) 250 g champignons 700 g wortelen 2 takjes verse tijm 1 sjalot 1 kg vastkokende aardappelen 3 eetl. boter 1 eetl. mosterd op traditionele wijze 1 blaadje laurier zwarte peper (molen) zout K Voorbereiding (15 min.) -- Schil de aardappelen en snij in stukken. -- Schil de wortelen en snij in schijfjes. -- Snipper de sjalot fijn. -- Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereiding (35 min.) 1 Kook de aardappelen en de wortelen met de takjes tijm en het blaadje laurier 20 min. in lichtgezouten water. Haal de tijm en de laurier eruit. Giet af en pureer met 1 eetl. boter. Kruid met peper en zout. 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Leg het vlees in een ovenschaal en zet 20 min. in de voorverwarmde oven. 3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de sjalot 1 min. Voeg de champignons toe en bak 5 min. op een hoog vuur. Voeg de mosterd toe, leng aan met een scheutje water en kruid met peper en zout. Afwerking Snij het vlees in schuine sneetjes en serveer met de champignonsaus en de puree. Jean Loron ‘Les Sablons Rouges’ A.O.P. Régnié Postel Tripel Blond abdijbier 40 Geldig van 29/9 t.e.m. 5/10/2021. * Met Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 510 kcal Vezels Vetten 15,0 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 8,6 g Zout Koolhydraten 48,0 g 9,4 g (waarvan) suikers . 9,2 g 40,8 g 0,8 g

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties