Colruyt folder - 06/10 - 12/10/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 2 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 06/10/2021 - 12/10/2021 -  producten in de aanbieding - wraps, biet, knoflook, prei, rode biet, sla, uien, kippenbouillon, balsamicoazijn, olijfolie, pompoenpitten, Chardonnay, pan. Pagina 2.
2 / 9

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Op het menu Ingrediënten uit weekmenu 1. Rode Prijzen geldig van WO 6/10 ALTIJD LEKKER 35 min. 12/10 Boni Selection kabeljauwhaasje 1 stuk ± 275 g € p.p. 3,40 € Graatloos. Wilde vis. Herkomst: noordoostelijk deel van de Atlantische Oceaan. wrap en croque p e o s l e v Ker rode biet n e l e p p a met Ingrediënten (4 personen) 2 preien 100 g jonge slascheuten (groene en rode sla) 3 bosjes kervel 1 aardappel 1 ui 1 teentje knoflook 2 eetl. olijfolie 2 blokjes kippenbouillon peper en zout DI t.e.m. 21,95 €/kg  Voor de croquewrap: 250 g voorgekookte rode bieten 1 appel (jonagold) 150 g verse geitenkaas 8 wraps 4 koffiel. pompoenpitten 8 koffiel. vloeibare honing Kwaliteit van bij ons Kervel per stuk Herkomst: België. Voorbereiding (10 min.) -- Snij de ui en het knoflook fijn. -- Verwijder het groen van de preien. Snij het wit in de lengte in 2 en daarna in halvemaantjes. -- Schil de aardappel en snij in blokjes van ± 1 cm. -- Snij de ongeschilde appel in fijne partjes. -- Snij de rode bieten in fijne schijfjes. -- Hou enkele mooie takjes kervel apart voor de afwerking en hak de rest fijn. Bereiding (25 min.) 1 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook 1 min. Voeg de prei en de aardappelblokjes toe. Stoof 4 à 5 min. al roerend. 2 Voeg 1,5 L water en de bouillonblokjes toe. Laat 20 min. afgedekt pruttelen. 3 Leg intussen de wraps open en snij elke wrap door vanaf het midden tot onderaan. Beleg de linkerbovenhoek van de wrap met geitenkaas, de rechterbovenhoek met rode biet en rechtsonder met appelschijfjes, honing en pompoenpitten. Linksonder legt u niets. 4 Vouw de wraps tot een pakketje: vouw het lege stukje linksonder over de geitenkaas, vouw dan naar rechts over de rode biet en tot slot over de appel. 5 Mix de soep fijn. Voeg de kervel toe en laat nog 2 min. onafgedekt mee garen. Mix nog een keer heel kort. Kruid met peper en zout. 6 Bak de wraps krokant in de pan of in een grilltoestel. Afwerking Verdeel de soep over kommetjes en werk af met de takjes kervel. Serveer met de croquewrap en wat jonge slascheuten. >>Nog rode bieten over? Snij in blokjes en breng op smaak met olijfolie, peper, zout, witte balsamicoazijn en eventueel wat honing en appelblokjes. Meng onder wat sla voor een lekkere lunch! Gardian 'Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Côtes de Béziers Estaminet Refined Lager Pils Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 706 kcal Vezels Vetten 21,9 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 6,3 g Zout Koolhydraten 102,3 g (waarvan) suikers 31,0 g 7,8 g 20,9 g 4,2 g Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen. 1,49 €  Vind meteen een recept naar wens! >>Met de volgende icoontjes ziet u in één oogopslag over welk soort gerecht het gaat: Vlees >>De Gevogelte Vis bereidingstijd splitsen we zo op: Aantal minuten werk (snijden, bakken, koken …) + 15 min. 25 min. Eventuele oventijd 33

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders