Colruyt folder - 6.10.2021 - 12.10.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 6.10.2021 - 12.10.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

1 3 5 6 ... 9
Colruyt-aanbieding - 6.10.2021 - 12.10.2021 -  producten in de aanbieding - biet, bloem, honing, champignons, knoflook, pan, pastinaak, peer, pompoen, rode biet, room, rucola, tournedos, veldsla, oesterzwammen, canon, vinaigrette, steak, friteuse. Pagina 3.
1 3 5 6 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 6.10.2021 tot en met 12.10.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
s, 25 min. € p.p. 5,90 € s met frietje ofslaatje Tournedo s en witlo onsau champign Ingrediënten (4 personen) 4 tournedos (beenhouwerij) 250 g oesterzwammen 200 g champignonmix met kruiden 140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet) 2 stronken witloof 1 peer (conference) 1 sjalot 1 teentje knoflook 250 g extra lichte room 3 eetl. boter 800 g verse frieten (versmarkt) 20 g walnootpitten 1 eetl. vloeiende bloem 4 eetl. honing-mosterdvinaigrette peper en zout Voorbereiding (10 min.) -- Snipper de sjalot en het knoflook fijn. -- Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in fijne repen. -- Snij de ongeschilde peer in fijne reepjes. -- Scheur de oesterzwammen in reepjes. Bereiding (15 min.) 1 Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en stoof de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg de champignons met kruiden en de oesterzwammen toe en bak 4 à 5 min. goudbruin op een hoog vuur. 2 Bestrooi met de bloem en bak 1 min. mee. Voeg de room toe en laat even al roerend indikken. Kruid met peper en zout. 3 Smelt intussen 2 eetl. boter in een braadpan en bak de tournedos aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Zet het vuur lager en bak het vlees verder naar smaak. Kruid met peper en zout. 4 Bak de frietjes goudbruin (instructies: zie verpakking). 5 Meng het witloof en de peer onder de slamix. Werk af met de walnootpitten. Afwerking Serveer de frietjes met de tournedos, de champignonsaus en het slaatje. Geef er de vinaigrette bij. Château Roc de Canon A.O.P. Fronsac Postel Dubbel Donker abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 779 kcal Vezels Vetten 35,4 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 12,7 g Zout Koolhydraten 57,7 g 11,0 g (waarvan) suikers 10,3 g 52,1 g 0,7 g Tip van Laura van het kookteam Week van de steak-friet ietjes! groentefr s n e e k a Ma Deze week zet VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- & Visserijmarketing) de Belgische klassieker steak-friet in de kijker. Wist je dat je ook frietjes van groenten kan maken? Gebruik daarvoor harde, stevige groenten, zoals pompoen, wortel, knolselder, pastinaak of zoete aardappel. Schil de groente, snij in frietjes en meng er olie en kruiden naar smaak onder. Bak goudbruin in de voorverwarmde oven, op 180 à 200 °C. Of bak ze in de friteuse op max. 150 °C en laat uitlekken en afkoelen. Bak daarna nog een keer op 180 °C tot ze goudbruin zijn. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. 34 Geldig van 6/10 t.e.m. 12/10/2021. * Met .

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties