Colruyt folder - 6.10.2021 - 12.10.2021 - pagina 7 - NIET LANGER GELDIG *

Colruyt folder - 6.10.2021 - 12.10.2021 - pagina 7 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 7 9
Colruyt-aanbieding - 6.10.2021 - 12.10.2021 -  producten in de aanbieding - arachideolie, bloem, blond bier, chardonnay, jeneverbessen, kruidnagel, melk, pan, pasta, suiker, tagliatelle, steranijs, peterselie, glazen, bier, surf, koelkast. Pagina 7.
1 ... 7 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 6.10.2021 tot en met 12.10.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
mpi’s e met sca ll e t a li g a T en elsaus in becham wittekool 35 min. € p.p. 3,20 € Ingrediënten (4 personen) 500 g kleine, gepelde rauwe scampi’s (diepvries) 500 g broccolimix (diepvries) 1/2 wittekool 1 plantje platte peterselie 6 dl melk 4 eetl. boter 250 g tagliatelle 4 eetl. bloem 2 eetl. arachideolie viskruiden peper en zout Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min.) -- Laat de scampi’s volledig ontdooien. Meng de arachideolie met 2 eetl. viskruiden en roer er de scampi's onder. Laat marineren in de koelkast. -- Laat de broccolimix oppervlakkig ontdooien. -- Snij de wittekool in fijne repen. -- Snij de peterselie grof. Bereiding (25 min.) 1 Kook de wittekool samen met de tagliatelle ± 11 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 6 min. de broccolimix toe. Giet af en hou warm. 2 Smelt intussen de boter in een steelpan en voeg de bloem toe. Laat even drogen op het vuur. Voeg beetje bij beetje de koude melk toe en blijf roeren tot u een witte saus krijgt. Kruid met peper, zout en nog wat viskruiden naar smaak. 3 Meng de saus onder de groenten en de pasta. Kruid met peper, zout en eventueel nog wat viskruiden. 4 Verhit een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof en bak de scampi’s kort goudbruin. Afwerking Verdeel de pasta over de borden, schik er enkele scampi’s op en werk af met de peterselie. Serveer de overige scampi’s in een apart kommetje. Aigle Noir Chardonnay Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) I.G.P. Pays d'Oc Energie 677 kcal Vezels 11,4 g Gérard Bertrand Vetten 23,5 g Eiwitten 40,4 g LeFort Tripel Sterk blond bier (waarvan) verzadigde vetzuren 12,0 g Zout Koolhydraten 69,8 g (waarvan) suikers 18,4 g 1,1 g Tip van Laura van het kookteam Wat met het restje wittekool? ool oetzure k z e z e d r e Probe Breng 3 dl appelazijn, 150 g suiker, 1 eetl. zout en 1 koffiel. kerriepoeder aan de kook. Voeg eventueel extra smaakmakers toe zoals ras el hanout, jeneverbessen, kruidnagel, steranijs … Giet het mengsel over 1/4 wittekool in flinterdunne reepjes, tot die helemaal onderstaan. Dek af en laat zo afkoelen. Schep in een gesteriliseerde glazen bokaal met deksel en zet 12 u. in de koelkast. De zoetzure kool is 3 à 4 dagen houdbaar. Nog meer tips en recepten met wittekool? Surf snel naar colruyt.be/lekkerkoken Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. 38 Geldig van 13/10 t.e.m. 19/10/2021. * Met .

Folders Colruyt

Colruyt folder (FR)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt

Colruyt folder (NL)

Colruyt-aanbieding.
Geldig in alle winkels Colruyt
Meest bekeken advertenties