Colruyt folder - 20.10.2021 - 2.11.2021 - pagina 1 - NIET LANGER GELDIG *

1 3
Colruyt-aanbieding - 20.10.2021 - 2.11.2021 -  producten in de aanbieding - appel, citroensap, televisie, weet. Pagina 1.
1 3

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 20.10.2021 tot en met 2.11.2021. We hebben 2 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 2. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
n dingen uitprobere Wil jij ook coole komen il je alles te weten in de keuken? W ke fruit? Kijk dan el over groenten en .30 u. naar ons woensdag om 16 TV of a op Studio 100 kookprogramm st het io 100 GO-app. Te in de gratis Stud n ook k en word metee recept van de wee ikker! een echte Pottenl Fruit van de week: APPEL EXPERIMENT el ijnlijk al dat er he Je weet waarsch n. aa de appelen best veel verschillen ven? het verschil proe Maar kan jij ook ef: Doe de proef-pro ch vers illende - Kies een aantal ith, gold, granny sm appelen: bv. jona gala … magic star, royal s. - Snij ze in stukje k onijn en blinddoe - Kies een proefk hem of haar. pel ende soorten ap - Laat de verschill n maar! proeven en rade 34 Wanneer je om de appel in stukjes is gesneden, verkleurt hij snel. Gebruik dit trucje te behouden: sprenkel er mooie kleur wat citroensap over.

Folders Colruyt

Meest bekeken advertenties