Colruyt folder - 20.10.2021 - 2.11.2021 - pagina 1 - NIET LANGER GELDIG *

1 3
Colruyt-aanbieding - 20.10.2021 - 2.11.2021 -  producten in de aanbieding - biet, rode biet, suiker, surf, koelkast. Pagina 1.
1 3

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 20.10.2021 tot en met 2.11.2021. We hebben 2 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 2. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
Genieten van 't seizoen: ravissante rode biet De rode biet is het veelzijdige kleine broertje van de suiker- en de voederbiet. De donkerrode knolgroente heeft meestal een ronde vorm. Er bestaan ook soorten die langwerpig zijn en geel of wit vruchtvlees hebben. In de keuken kan u met rode biet alle kanten uit. Gekookt, geroosterd, gemarineerd, gekonfijt of verwerkt in een salade … aan de slag! Seizoen Smaak De rode biet is op z’n best van oktober tot en met maart. De rode biet is een friszoete knolgroente met een typische aardse smaak. Voedingswaarde Rijk aan vezels en een bron van kalium*. Bewaren Bewaar rode biet op een koele, donkere plaats. Bijvoorbeeld in de groentelade van de koelkast. Winterbiet kan u enkele weken bewaren, zomerbiet slechts enkele dagen. Gekookte bieten bewaren nog ongeveer één dag in de koelkast. * Kalium is een mineraal dat zorgt voor een normale werking van onze cellen, zenuwen en spieren. 20 Geldig van 20/10 t.e.m. 2/11/2021. * Met . Boni Selection bio rode biet 750 g Herkomst: België. 2,52 €/kg 1,89 € Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender

Folders Colruyt

Meest bekeken advertenties