Colruyt folder - 20.10.2021 - 26.10.2021 - pagina 1 - NIET LANGER GELDIG *

1 3 4 ... 9
Colruyt-aanbieding - 20.10.2021 - 26.10.2021 -  producten in de aanbieding - bakplaat, basilicum, champignons, krieltjes, rode ui, ui, zwarte peper, pils, olijfolie, gele paprika, veggie, pesto. Pagina 1.
1 3 4 ... 9

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 20.10.2021 tot en met 26.10.2021. We hebben 8 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 8. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
AAN TAFEL ... Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. enu Weekm WEEK 1: 20/10 - 26/10 colruyt.be/weekmenu + 30 min. 40 min. € p.p. 2,35 € rieltjes kjes met k n Kippenblo e groente en gegrild Ingrediënten (4 personen) 500 g kippenblokjes (beenhouwerij) 600 g krielaardappelen 250 g champignons 1 bosje wortelen 1 gele paprika 2 rode uien 2 eetl. pesto siciliano (bokaal) 3 eetl. olijfolie 1 eetl. Italiaanse kruidenmix zwarte peper (molen) zout Voorbereiding (25 min.) - Wrijf de krieltjes goed schoon onder koud water. Snij in de lengte in 2. - Schil de wortelen. Laat een deel van het groen aan de wortelen. Snij in de lengte in 2. - Snij de champignons in 4. - Snipper de blaadjes basilicum fijn. - Snij de rode ui in ringen. - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de gele paprika en snij in reepjes. - Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiding (5 min. + 40 min. in de oven) 1 Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel er de krieltjes, de wortelen, de champignons, de rode ui en de paprika over. Meng er 2 eetl. olijfolie onder en bestrooi met de Italiaanse kruidenmix. Zet 35 min. in de voorverwarmde oven. 2 Doe de kippenblokjes intussen in een grote ovenschaal. Meng er 1 eetl. olijfolie onder en kruid met zwarte peper en zout. Zet 20 min. in de oven. Schep de groenten regelmatig om. 3 Doe de groenten bij de kippenblokjes. Meng er de pesto onder. Zet nog 5 min. in de oven. Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc Estaminet Refined Lager Pils Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 450 kcal Vezels Vetten 12,3 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 2,4 g Zout Koolhydraten 43,5 g (waarvan) suikers 13,2 g 22 Geldig van 20/10 t.e.m. 26/10/2021. * Met . 10,2 g 36,1 g 0,6 g

Folders Colruyt

Meest bekeken advertenties