Colruyt folder - 20/10 - 26/10/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 3 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 20/10/2021 - 26/10/2021 -  producten in de aanbieding - bier, prei, veldsla, kaas, parmezaanse kaas, Gruyère, ricotta, melk, room, bladerdeeg, zwarte peper, balsamicoazijn, olijfolie, messen. Pagina 3.
3 / 9

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
+ 20 min. 45 min. € p.p. 2,80 € i e he met pr Zalmquic en ricotta Ingrediënten (4 personen) 150 g gerookte zalmsnippers 800 g prei 250 g ricotta 50 g geraspte gruyère 4 eieren 1 dl lichte room 1 rol bladerdeeg 1 eetl. boter zwarte peper (molen) zout Voor het slaatje: 125 g veldsla 1 eetl. vloeibare honing 1 eetl. olijfolie 1 eetl. balsamicoazijn Voorbereiding (10 min.) - Snij de prei in ringen van 1 cm. Bereiding (10 min. + 45 min. in de oven) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 Smelt de boter in een kookpot en stoof de prei 5 min. Kruid met zwarte peper en zout en meng er de ricotta onder. 3 Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit in een taartvorm. Prik enkele keren in het deeg met een vork. Verdeel er de gestoofde prei over en bestrooi met de zalmsnippers. 4 Klop de eieren los met de room en kruid met zwarte peper en zout. Giet over de prei en de zalmsnippers. 5 Strooi de geraspte gruyère over de quiche en zet ± 45 min. in de voorverwarmde oven. De quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt. 6 Meng intussen de olijfolie met de balsamicoazijn en de honing. Kruid met zwarte peper en zout en meng onder de veldsla. Afwerking Verdeel de quiche in punten en serveer met het slaatje. Muscadet A.O.P. Comtesses du Val Troubadour Blond Blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 645 kcal Vezels Vetten 40,2 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 19,0 g Zout Koolhydraten 36,9 g (waarvan) suikers 13,9 g Liefhebber van Italiaanse kaas? Houdt u van Italiaanse kaas én van een lekker kaaskorstje? Vervang de kaas dan eens door parmezaan, een krachtige Italiaanse kaas die minimaal 12 tot maximaal 24 maanden rijpt. Wil u de enige échte Parmezaanse kaas proeven? Kies dan voor Parmigiano Reggiano. Ze wordt door een selectief aantal Italiaanse kaasboeren gemaakt en draagt een keurmerk. Bij de productie wordt er enkel gebruik gemaakt van melk van koeien in de omgeving. 24 Geldig van 20/10 t.e.m. 26/10/2021. * Met . 7,2 g 32,4 g 2,1 g

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders