Colruyt folder - 17.11.2021 - 30.11.2021 - pagina 1 - NIET LANGER GELDIG *

1 3
Colruyt-aanbieding - 17.11.2021 - 30.11.2021 -  producten in de aanbieding - mandarijn, oranje, surf, vitamine. Pagina 1.
1 3

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 17.11.2021 tot en met 30.11.2021. We hebben 2 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 2. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
Genieten van 't seizoen: zalig zoete clementines Het is weer tijd voor clementines! Deze kleine citrusvrucht lijkt heel erg op een mandarijn, maar laat u daardoor niet misleiden. Een clementine heeft weinig tot geen pitten en is zoeter dan een mandarijntje. Ook de kleur is een beetje anders: een clementine is feller oranje. Lekker is deze sappige vrucht sowieso, dus leg ze zeker in uw winkelkar, bij ons steeds voor de laagste prijs! Seizoen Voedingswaarde Clementines zijn op hun best van oktober tot en met februari. Rijk aan vezels en een bron van vitamine C. Bewaren Smaak U kan clementines minstens 1 week bewaren op een koele plaats. De kleine citrusvrucht heeft sappig vruchtvlees met een zoete smaak. Boni Selection clementines los Herkomst: Spanje. 2,19 €/kg  Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender 28 Geldig van 17/11 t.e.m. 30/11/2021. * Met .

Folders Colruyt

Meest bekeken advertenties