Colruyt folder - 01/12 - 14/12/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 1 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 01/12/2021 - 14/12/2021 -  producten in de aanbieding - bier, bieslook, pastinaak, Veggie, pancetta, zure room, room, zwarte peper, mosterd, olijfolie, citroensap, Côtes du Rhône, bakplaat. Pagina 1.
1 / 9

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Op het menu AAN TAFEL ... enu Weekm colruyt.be/weekmenu Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig, ook tijdens de feesten. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. WEEK 1: 1/12 - 7/12 erd, met most je s a ak a a h s n n pastin a Varke v s je t ie atje en fr witloofsla Ingrediënten (4 personen) 1 varkenshaasje (beenhouwerij) 100 g pancetta (charcuterie) 1 kg pastinaak 500 g witloof uit volle grond 1/2 plantje bieslook 1 appel (jonagold) 2 eetl. citroensap 4 eetl. zure room 1 eetl. boter 1,5 eetl. dijonmosterd 3 eetl. olijfolie zwarte peper (molen) zout Voorbereiding (20 min.) - Schil de pastinaken en snij in dunne frietjes. - Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken fijn. - Snij de ongeschilde appel in reepjes en voeg toe aan het witloof. Besprenkel met 1 eetl. citroensap. - Snipper het bieslook fijn. - Verwarm de oven voor op 180 °C. ALTIJD LEKKER 55 min. € p.p. 4,25 € Bereiding (35 min.) 1 Verdeel de frietjes over een bakplaat met bakpapier en meng er de olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven. 2 Kruid intussen het varkenshaasje met peper en bestrijk de bovenkant met 1 eetl. mosterd. Leg er de pancetta bovenop en druk aan. 3 Smelt de boter in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. Leg in een ovenschaal en zet 15 min. in de oven bij de pastinaakfrietjes. 4 Meng de zure room met 1/2 eetl. mosterd, 1 eetl. citroensap, peper en zout. Meng onder het witloof en de appel en bestrooi met het bieslook. 5 Giet 2 dl water in de braadpan en maak de braadresten los met een houten lepel. Laat tot de helft inkoken. Afwerking Snij het varkenshaasje in schuine stukken en lepel er wat saus over. Serveer met de frietjes en het witloofslaatje. Les Artistes A.O.P. Côtes du Rhône Kasteel Tripel Sterk blond bier Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 625 kcal Vezels Vetten 28,7 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 10,0 g Zout Koolhydraten 29,9 g (waarvan) suikers 17,7 g 11,3 g 56,0 g 2,0 g 1

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders