Colruyt folder - 01/12 - 14/12/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 2 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 01/12/2021 - 14/12/2021 -  producten in de aanbieding - bier, aardappelen, knoflook, prei, uien, peterselie, andijvie, vijgen, vegetarisch eten, kruidenkaas, melk, room, bladerdeeg, zwarte peper, nootmuskaat, balsamicoazijn, olijfolie, messen, pan. Pagina 2.
2 / 9

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Zonder gluten 45 min. Ohne Lactose € p.p. 2,55 € € p.p. 3,40+€ + Zonder lactose p r met stoem n prei e g r u b s a Ka vie e van andij Ingrediënten (4 personen) 4 kaasburgers (beenhouwerij) 1 andijvie 2 preien 1 kg aardappelen 1 ui 1 teentje knoflook Sans gluten Zonder gluten n Quiche va Sans lactose 30 min. 40 min. Vegan wortel peterselie Sans gluten Ingrediënten (4 personen) 4 peterseliewortels 2 verse vijgen 100 g jonge slascheuten 20 g kervel 1/2 plantje platte peterselie 2,5 dl lichte room 150 g kruidenkaas 8 halfgedroogde kerstomaten in olie (versmarkt) 1 dl melk 3 eetl. boter nootmuskaat zwarte peper (molen) zout Vegetarisch Végétarien Végane Sans alcool + 3 eieren 1 rol bladerdeeg (versmarkt) 2 eetl. walnootpitten 5 eetl. olijfolie 1 eetl. witte balsamicoazijn 1 snuifje nootmuskaat peper en zout Voorbereiding (20 min.) - Schil de peterseliewortels en snij in blokjes van 1 cm. - Hak de walnootpitten grof. - Snij de vijgen in partjes. - Meng de kruidenkaas met de eieren en de room, en kruid met peper, zout en de nootmuskaat. - Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiding (25 min.) 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een ruime kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de prei en de andijvie toe en laat 10 à 12 min. afgedekt stoven. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en roer regelmatig. 3 Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kaasburgers ± 4 min. aan elke kant. 4 Pureer de aardappelen en roer er de melk en 1 eetl. boter onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng er de andijvie en de prei onder en voeg tot slot de tomaatjes toe. Bereiding (10 min. + 40 min. in de oven) 1 Leg het bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm (Ø 28 à 30 cm). Prik enkele keren in het deeg met een vork. Leg er een vel bakpapier op en bedek volledig met droge bonen of bakparels. Bak 10 min. voor in de voorverwarmde oven (blind bakken). 2 Haal de taartvorm uit de oven en verdeel de peterseliewortel over het voorgebakken deeg. Giet er het eiermengsel over. Zet 30 min. in de hete oven. De quiche is klaar als u er met een mes in prikt en het er droog uitkomt. 3 Verwijder intussen de harde steeltjes van de kervel en de platte peterselie. Kook de kruiden 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Dep droog. 4 Doe de groene kruiden in een maatbeker of in de blender en mix samen met 4 eetl. olijfolie tot een coulis. 5 Meng 1 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn onder de slascheuten. Kruid met peper en zout. Roodeberg KWV Western Cape - Zuid-Afrika Afwerking Haal de quiche uit de oven en werk af met de vijgen, de walnootpitten en de kruidencoulis. Geef er de salade bij. Cornet Smoked Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 730 kcal Vezels Vetten 40,4 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 18,5 g Zout Koolhydraten 49,2 g (waarvan) suikers 10,1 g 2 Geldig van 1/12 t.e.m. 7/12/2021. * Met . 8,9 g 37,8 g 2,6 g Pinot Blanc 'Tradition' A.O.P. Alsace Cave de Bennwihr Estaminet Refined Lager Pils Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 642 kcal Vezels Vetten 47,3 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 17,9 g Zout Koolhydraten 33,8 g (waarvan) suikers 14,1 g Alc. Halal Voorbereiding (20 min.) - Schil de aardappelen en snij in stukken. - Snij de andijvie in repen van ± 2 cm. Snipper een handvol andijvie heel fijn en hou opzij voor de afwerking. - Snij de preien in de lengte in 2 en snij in halvemaantjes van 2 cm. - Snipper de ui fijn en pers het knoflook. - Snij de gedroogde tomaatjes in 2. Afwerking Verdeel de stoemp over de borden en bestrooi met de fijngesnipperde andijvie. Serveer met de kaasburger. Alc. Halal Alcoholvrij 1,6 g 19,5 g 1,2 g

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders