Colruyt folder - 01/12 - 14/12/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 6 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 01/12/2021 - 14/12/2021 -  producten in de aanbieding - bier, aardappelen, biet, rode biet, uien, tournedos, spekreepjes, chipolataworstjes, ricotta, room, cayennepeper, zwarte peper, nootmuskaat, worcestersaus, olijfolie, citroensap, Carmenère, whisky, pan. Pagina 6.
6 / 9

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
BUDGETVRIENDELIJK 35 min. € p.p. 5,90 € 75 min. a’s s Tournedochampignons en paprik n mppot va a t s t e m el Chipolata biet en app met bos Ingrediënten (4 personen) 4 tournedos (beenhouwerij) 400 g paprikareepjes (diepvries) 200 g boschampignons (versmarkt) of bospaddenstoelen (diepvries) 600 g aardappelen 2 sjalotten 2 dl lichte room 1 eetl. boter rode 1 eetl. ketchup 1/2 dl whisky 2 eetl. olijfolie enkele druppels worcestersaus cayennepeper nootmuskaat peper en zout Voorbereiding (5 min.) - Snipper de sjalotten fijn. - Wrijf de ongeschilde aardappelen schoon onder koud water. Bereiding (30 min.) 1 Kook de aardappelen 25 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. 2 Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de (diepgevroren) boschampignons en de fijngesnipperde sjalotten 5 min. op een hoog vuur. 3 Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roer om. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Laat nog 5 min. verder stoven op een zacht vuur. 4 Verhit intussen de olijfolie in een grote braadpan en bak de tournedos 2 min., zonder in het vlees te prikken of het te verschuiven. Draai om en laat nog 2 min. bakken. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en bak verder naar smaak. 5 Neem het vlees uit de pan en hou warm. Giet de whisky in de pan en maak de braadresten los. Voeg de ketchup, de worcestersaus en de room toe. Kruid met cayennepeper en zout. Laat lichtjes inkoken. Doe er 1/3 van de groenten bij. Afwerking Verdeel de tournedos over de borden en lepel er wat saus over. Serveer met de aardappelen in de schil en de rest van de groenten. Symposium A.O.P. Bordeaux Supérieur Ommegang Keizer Karel Sterk blond bier 6 Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 487 kcal Vezels Vetten 14,1 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 5,8 g Zout Koolhydraten 33,0 g (waarvan) suikers 8,3 g Geldig van 8/12 t.e.m. 14/12/2021. * Met . € p.p. 2,20 € 5,9 g 46,5 g 0,5 g Ingrediënten (4 personen) 4 chipolata’s (beenhouwerij) 100 g spekreepjes natuur (versmarkt) 750 g rode bieten 1 appel (granny smith) 1 eetl. citroensap 1 kg aardappelen 1 ui 4 eetl. ricotta 2 eetl. boter zwarte peper (molen) zout Voorbereiding (50 min. + afkoelen) - Kook de rode bieten ± 45 min. in hun geheel in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. Schil ze en snij in blokjes. - Schil intussen de aardappelen en snij in stukken. - Snij de ongeschilde appel in 4. Schil 3 partjes en snij in blokjes. Snij het andere partje in dunne staafjes en besprenkel met het citroensap. - Snipper de ui fijn. Bereiding (25 min.) 1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en pureer. 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de ui glazig. Voeg de appelblokjes toe en laat ± 7 min. stoven. 3 Verhit een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof en bak de spekreepjes krokant. Meng samen met de appel en de rode biet onder de puree. Voeg 2 eetl. ricotta toe en kruid met peper en zout. 4 Smelt 1 eetl. boter in de pan van het spek en bak de chipolata's 2 à 3 min. aan elke kant. Afwerking Verdeel de stamppot over de borden en werk af met een toefje ricotta en de appelstaafjes. Serveer met de chipolata's. > Graag sneller aan tafel? Kook de rode bieten al de dag voordien. Casa Mayor Carmenere Old Vines D.O. Colchagua Valley - Chili Omer Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 577 kcal Vezels Vetten 22,9 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 11,3 g Zout Koolhydraten 60,9 g (waarvan) suikers 23,7 g 9,0 g 26,8 g 1,8 g

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders