AAN TAFEL ...
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
enu
Weekm
WEEK 1: 26/1 - 1/2
colruyt.be/weekmenu
Zonder
gluten
Sans
gluten
Ohne
Lactose
Zonder
lactose
35 min.
Zonder gluten
€ p.p.
3,20 €
Vegetarisch
Vegan
Alcoholvrij
of
uur witlo
z
t
e
o
z
t
e
m
asburger
a
k
e
i
g
patatjes Sans alcool
g
e
Vgluten
Végétarien
Sans
gebakken
enVégane
Sans
lactose
Ingrediënten (4 personen)
4 vegetarische kaasburgers
500 g voorgekookte
aardappelblokjes (versmarkt)
6 eetl. olijfolie
2 eetl. balsamicoazijn
peper en zout
(versmarkt)
8 stronken witloof
2 sinaasappelen
2 teentjes knoflook
Voorbereiding (10 min.)
- Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken in brede
repen.
- Rasp de schil van 1/2 sinaasappel (niet het wit) en pers beide
sinaasappelen uit.
- Snipper het knoflook fijn.
Bereiding (25 min.)
1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het witloof samen met het
knoflook 10 min. goudbruin.
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers
5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
3 Verhit 2 eetl. olijfolie in een andere braadpan en bak de aardappelblokjes
26
Geldig van 26/1 t.e.m. 1/2/2022.
*
Met
.
+
Alc.
Halal
+
KLAAR
IN 1,2,3
Alc.
Halal
10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
4 Breng het witloof op smaak met de balsamicoazijn, de sinaasappelzeste
en het sap. Kruid met peper en zout en laat nog 2 à 3 min. garen.
Afwerking
Snij de kaasburger middendoor en serveer met het witloof en de
gebakken aardappelblokjes.
Domaine de Sahari
A.O.G. Guerrouane
Marokko
Rodenbach Classic
Roodbruin bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
Energie
577 kcal Vezels
Vetten
30,4 g Eiwitten
(waarvan) verzadigde vetzuren 4,1 g Zout
Koolhydraten
59,9 g
13,2 g
(waarvan) suikers
7,2 g
12,6 g
1,3 g