Colruyt folder - 18/05 - 31/05/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 13 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 18/05/2022 - 31/05/2022 -  producten in de aanbieding - ananas, BBQ, scotch whisky, Single Malt, whisky, grill. Pagina 13.
13 / 18

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
ВBO-toppers Highland Park Single Malt Whisky De finishing touch voor een unieke BBQ-ervaring De bewoners van de Orkney-eilanden in Schotland zijn ervan overtuigd: je kan meer van iets genieten als je er tijd en moeite in hebt gestoken. Is het daarom dat whisky en BBQ zo'n geslaagd duo vormen? We zoeken het uit .. Highland Park is de meest noordelijk gelegen distilleerderij van Schotland. Het is in 1798 gesticht op de Orkney-eilanden en ligt in een woest landschap met heide, waar de wind hard waait en de zee voor stuifregens zorgt. Highland Park verwerkt zijn eigen gerst tot mout en gebruikt turf van de omliggende heidevelden om de gerst te drogen. Deze rokerige, heel aromatische heideturf én de rijping in oude sherryvaten geeft Highland Park single malt een complexe en perfect gebalanceerde smaak. Highland Park Viking Scars 10 Years Old Single Malt Scotch Whisky Single malt & BBQ HIGHLAND PARK10.. De rokerige smaak van op houtskool gegrilde gerechten past perfect bij een single malt met turfrook. Dat geldt zeker voor deze Highland Park van 12 jaar oud. De zoete tonen van de rokerige turf, heidehoning en vanille, aangevuld met hints van citrus, geven gegrilde gerechten een verfijnde smaak. Voor een unieke BBQ-ervaring kan je ingrediënten eerst in de whisky marineren. Vlees, maar ook fruit, zoals de ananas in het recept hiernaast. Simpelweg subliem! 40 % vol 70 cl Herkomst: Orkney Islands, Schotland. € 37,99 (€ 54,27/L) HIGHLAND PARK 10 -00 SI per fles Combineer BBQ en whisky als een echte chef! Schrijf je in voor onze kookworkshop COLRUYTGROUP Whisky maakt je BBQ-gerechten helemaal af In deze workshop leer je hoe je dit hemelse drankje kan combineren met smaakvolle BBQ-gerechten. Niet alleen bij, maar ook ín je gerechten. ACADEMY E NAT Op het menu: • Aperitief met whisky en zelfgemaakte hapjes. • Je leert verschillende technieken: whiskymarinade, vis 'smoken' (roken) op de grill. • Je maakt (bij)gerechten en een dessert op de barbecue, gekoppeld aan passende whisky's. Vind meer info en schrijf je in op colruytgroupacademy.be 13

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders