Colruyt folder - 18/05 - 31/05/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 5 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 18/05/2022 - 31/05/2022 -  producten in de aanbieding - portobello, focaccia, knoflook, rucola, courgette, citroen, pizza, buffelmozzarella, mozzarella, grof zeezout, rijst, basilicum, dille, teentjes, zwarte peper, BBQ, olijfolie, citroensap, Côtes de Provence. Pagina 5.
5 / 18

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
BBQ-toppers Duo van pinsa met portobello en scampi's Aperitiefhapje Ingrediënten (10 personen) 2 pinsadeegbodems (versmarkt) 10 eetl. kerstomatensalsa (fles) Voor de pinsa met portobello: 6 sneetjes coppa 1 portobello 20 g rucola 125 g buffelmozzarella 1 eetl. olijfolie zwarte peper (molen) grof zeezout Voor de pinsa met scampi's: 10 ongepelde rauwe scampi's 'jumbo' (diepvries) 1/2 courgette 1/2 onbehandelde citroen (bio) 1/3 plantje dille 2 teentjes knoflook 2 eetl. olijfolie zwarte peper (molen) zout Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 15 min.) Laat de scampi's volledig ontdooien. Pel ze en dep droog. Snij de mozzarella in stukjes. Snij de portobello in plakken. Pers het knoflook fijn. Snipper de dille fijn. Maak lange, brede slierten van de ongeschilde courgette met een dunschiller. Rasp de citroenschil (niet het wit) en pers hem. Bereiding op de barbecue (15 min) 1 Meng de citroenzeste met 2 eetl. olijfolie, 1 eetl. citroensap, de helft van de dille, het knoflook, peper en zout. Leg er de scampi's in en laat 15 min. marineren. Prik ze vervolgens op 2 brochettestokjes. Bak 1 min. aan elke kant op de barbecue. 2 Verdeel intussen 5 eetl. kerstomatensalsa over elke deegbodem. 3 Verdeel de plakjes portobello en de mozzarella over 1 deegbodem. Kruid met peper en wat grof zeezout. 4 Verdeel de courgettelinten over het andere deeg en kruid met peper en zout. 5 Zet de deegbodems op het barbecuerooster en laat 5 min. bakken. 6 Werk de pinsa met portobello af met de coppa, de rucola en 1 eetl. olijfolie. 7 Werk de andere pinsa af met de scampi's en de rest van de dille. Afwerking Snij elke pinsa in 10 stukken. Les Terrasses de Tamary A.O.P. Côtes de Provence Boon Oude Geuze Black Label Edition N°6 Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 286 kcal - Vetten 9,3 g (waarvan) verzadigde vetzuren 3,2 g - Koolhydraten 37,1 g (waarvan) suikers 3,5 g - Vezels 2,2 g - Eiwitten 12,3 g - Zout 0,8 g Geuze Een deeg gemaakt van verschillende meelsoorten en Pinsomi Dicpensa Grarmet veel water, dat meer dan 48 u. rijst. Het resultaat: een terra creta lichtere variant van Versmarkt pizza en focaccia. Met minder zout en Terra Creta Estate Boni Selection rucola Boni Selection olijfolie met basilicum A.O.P. Kolymvari extra olijfolie van eerste persing 1 L Cstite IBASE PINSA calorieën, en dus lichter verteerbaar. EXTRAUFOLUE 100 g Herkomst: Nederland. HREDOLME VEHGE EXTMA 250 ml 10LADP HLYMva €356 €099 €395 €899 Pinsami basis voor pinsa 230 g € 15,48/kg € 9,90/kg € 15,80/L P LO

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders