Colruyt folder - 18/05 - 31/05/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 8 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 18/05/2022 - 31/05/2022 -  producten in de aanbieding - bier, bieslook, knoflook, rode ui, uien, peterselie, aubergine, dille, rozemarijn, zwarte peper, dragon, BBQ, olijfolie, sesamzaad, citroensap, pan. Pagina 8.
8 / 18

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
On the side 居 Zonder lactose Zonder gluten Vegan Salade van gebakken aubergine met kleurrijke tomaatjes TOMACiE Bijgerecht Kwaliteit 2 Dek af en laat nog 10 min. verder garen op een zacht vuur. Laat lichtjes afkoelen en overgiet met het citroensap. 3 Rooster Ingrediënten (4 personen) 2 aubergines 350 g kerstomaten in verschillende kleuren 2 eetl. citroensap 1/2 plantje platte peterselie 1 rode ui 1 teentje knoflook 2 eetl. sesamzaad 2 eetl. olijfolie zwarte peper (molen) Versmarkt Toma'Chef kerstomatenmix € 99 intussen de sesamzaadjes 350 g Herkomst: België. goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. € 8,54/kg 4 Meng de aubergine met de tomaatjes. Kruid met peper en zout. Afwerking Bestrooi met de peterselie en het sesamzaad. zout Voorbereiding (10 min.) Snipper de ui en het knoflook fijn. - Snij de aubergines in blokjes. - Snij de kerstomaten in 2. Snipper de peterselie fijn. Tip Lekker met gemarineerde lamsbrochettes, gemarineerde eendenborstfilet, tonijnsteak of sardines op de barbecue. Beenhouwerij Gemarineerde eendenborstfilet met rozemarijn + 350 g Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 133 kcal - Vetten 9,0 g (waarvan) €19e Bereiding (25 min.) 1 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de verzadigde vetzuren 1,3 g - Koolhydraten aubergineblokjes toe en laat 10 min. bakken. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout. Gril ± 10 min. met de velkant naar beneden 49 /kg op een matig warme barbecue. Keer om 8,3 g (waarvan) suikers 7,6 g - Vezels 2,0 g Eiwitten 3,7 g - Zout 0,0 g en bak nog + 6 min. ban Sardines BBQ Beenhouwerij MSC Gemarineerde lamsbrochette www.msc.org Diepvries Boni Selection hele sardines + 150 g Marinade met knoflook, ui, bieslook, dille, peterselie, dragon en rozemarijn. Bak ±2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue. Versmarkt Boni Selection €22 12 /kg kabeljauwhaasje royal + 600 g €.49 95 9 à 18 stuks 600 g Wilde vis. Herkomst: Graatloos. Wilde vis. Herkomst: IJsland. /kg noordoostelijk deel van de Atlantische Oceaan. € 5,82/kg Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand Geldig van 18/5 t.e.m. 31/5/2022. 8

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders