Colruyt folder - 15.6.2022 - 28.6.2022 - pagina 1 *

1 2
Colruyt-aanbieding - 15.6.2022 - 28.6.2022 -  producten in de aanbieding - limoen, granaatappel, zalm, olijfolie. Pagina 1.
1 2

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Colruyt, geldig van 15.6.2022 tot en met 28.6.2022. We hebben 1 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Colruyt heeft kortingen op meer dan 4 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Colruyt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 1. Op deze pagina vindt u aanbiedingen limoen, zalm, olijfolie, granaatappel; echter, deze folder van Colruyt heeft veel aanbiedingen voor producten zoals -. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Colruyt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Colruyt
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
Lekkere recepten klaarmaken? Gekke keukenexperimenten uitproberen? Kijk elke woensdag om 16.30 u. naar ons programma op Studio 100 TV of in de gratis Studio 100 GO-app. Met het recept van de week word je meteen een echte Pottenlikker! Hoofdgerecht Groente van de week: VENKEL Taakje voor je hulpkok 1 2 2 venkels 1 granaatappel 1/2 limoen 2 takjes verse platte peterselie 4 koffiel. boter (op kamertemperatuur) 200 g parelcouscous 2 eetl. amandelschilfers 2 eetl. olijfolie peper en zout MET VENKEL EN ZALM Verwarm de oven voor op 200 °C. Pluk de blaadjes van de takjes platte peterselie en snipper fijn. Meng met de boter (op kamertemperatuur) en de amandelschilfers. Snij de zalmfilets in 2 en leg in een ovenschaal. Kruid met peper en zout en verdeel er de peterselie-amandelboter over. Zet de zalm 10 min. in de voorverwarmde oven. Kook de parelcouscous intussen gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Laat afkoelen. Ingrediënten (4 eters) 360 g Atlantische zalmfilets (versmarkt) KLEURRIJKE PARELCOUSCOUSSALADE Minder dan 30 min. 3 4 5 Snij de boven- en onderkant van de granaatappel. Maak 4 insnijdingen in de schil tot op de pitten en trek die voorzichtig van elkaar los. Maak de pitten los uit de granaatappel en verwijder de witte vliesjes. Verwijder de buitenste bladeren van de venkels, maar bewaar het venkelgroen voor de afwerking. Snij de venkels in 4 en verwijder de harde kern. Snij elk stuk in heel fijne reepjes. Pers de halve limoen. Meng de lauwe parelcouscous met de venkel en de granaatappelpitten en besprenkel met de olijfolie en het limoensap. Verdeel over de borden en leg er een stukje zalm bovenop. Werk af met het venkelgroen. Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 520 kcal - Vetten 24,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 6,9 g Koolhydraten 45,5 g (waarvan) suikers 8,3 g - Vezels 5,3 g - Eiwitten 26,6 g - Zout 0,1 g Zin in meer? ELKE WOENSDAG vind je het nieuwe RECEPT, interessante WEETJES en de AFLEVERING op colruyt.be/pottenlikkers.

Folders Colruyt

Meest bekeken advertenties