Wat eten we vandaag?
Week 1 van Valérie
Koken met een weekmenu heeft tal van voordelen:
je eet evenwichtig én je bespaart heel wat tijd.
Hier vind je alvast suggesties van ons kookteam
voor de komende week.
Zet deze 5 ingrediënten op je weekmenu
Prijzen geldig van wo 16/11 t.e.m. di 22/11/2022.
Groente in de kijker:
spaghettipompoen
Groente in de kijker:
veldsla
• Neutrale en zachte smaak.
• Pittige, nootachtige smaak.
• Rijk aan vezels. Bron van
vitamine A en C.
• Rijk aan vezels en vitamine A en C.
Bron van foliumzuur, kalium en ijzer.
• Meestal geserveerd in sliertjes, maar
ook ideaal om te vullen of te pureren.
• Ideaal in wintersalades. Je kan veldsla
ook warm eten.
Pasta van spaghettipompoen
met spinazie en champignons
Pepersteak met groentefrietjes
en veldslaatje
Versmarkt
Kwaliteit
Beenhouwerij
Gevogeltegyros
8
€ 99
Gevogeltegyros met Thaise rijst
en gestoofde groenten
Geldig van 16/11 t.e.m. 22/11/2022.
/kg
€
Beenhouwerij
Varkenshaasje
± 500 g
11
Varkenshaasje in mosterdsaus
met groenekoolpuree
38
25
/kg
Boni Selection
Atlantische zalmfilets
4 stuks ± 770 g
Graatloos.
Gekweekte zalm.
Herkomst: Noorwegen.
€
Gebakken zalm
met prei en krieltjes
24
95
/kg
Ons vakmanschap drink je met verstand
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand