Colruyt folder - 16/11 - 29/11/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 2 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 16/11/2022 - 29/11/2022 -  producten in de aanbieding - champignons, bier, IPA, platte peterselie, pompoen, spaghettipompoen, grof zeezout, pasta, rijst, spaghetti, olijfolie, Côtes du Rhône, bakplaat. Pagina 2.
2 / 5

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Ohne Lactose Weekmenu 35 min. 25 min. 2,85 Zonder lactose Zonder gluten Vegetarisch Pasta van spaghettipompoen met spinazie en champignons Ingrediënten (4 personen) 1 spaghettipompoen 500 g champignons 200 g verse spinazie 1 plantje platte peterselie 4 takjes verse tijm 2 teentjes knoflook Sans lactose Végétarien Sans gluten Alcoholvrij Vegan Sans alcool Végane + Alc. Halal + Alc. Halal 100 g parmezaan (blok) 200 g volkorenspaghetti 3 eetl. olijfolie zwarte peper (molen) grof zeezout zout Voorbereiding (5 min. + 25 min. in de oven + 15 min. rusten) - Verwarm de oven voor op 180 °C. - Snij intussen de spaghettipompoen in de lengte in 2 en verwijder de pitten. Wrijf de binnenkant van de pompoenhelften in met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met grof zeezout. Leg op een bakplaat met bakpapier en zet 25 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat 15 min. rusten. - Snipper intussen het knoflook fijn. - Snij de champignons in 4. - Hak de spinazie grof. - Rits de blaadjes van de takjes tijm. Snipper de peterselie fijn. - Rasp de parmezaan. Ohne Lactose Bereiding (15 min.) 1 Kook de volkorenspaghetti gaar in een kookpot met lichtgezouten water. Giet af. 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een andere kookpot en bak de champignons ± 6 min. goudbruin. Voeg de tijm en het knoflook toe en kruid met zwarte peper en zout. 3 Voeg de spinazie toe en laat ± 2 min. slinken. 4 Haal het vruchtvlees met een vork uit de spaghettipompoen (het vruchtvlees lijkt op lange spaghettislierten). Meng samen met de spaghetti onder de groenten en laat nog 2 min. opwarmen. 30 min. 2,75 Zonder lactose Zonder gluten Gevogeltegyros met Thaise rijst en gestoofde groenten Afwerking Verdeel de spaghetti over de borden en werk af met de peterselie en de parmezaan. Ingrediënten (4 personen) 500 g gevogeltegyros (beenhouwerij) 1 venkel 2 courgettes 1/2 plantje platte peterselie 1 rode ui Montefalco Rosso D.O.C. Tenuta Alzatura Umbria – Italië Martha Sexy Blond Sterk blond bier Sans lactose Sans gluten 250 g Thaise rijst 2 eetl. pijnboompitten 4 eetl. olijfolie zwarte peper (molen) zout Voorbereiding (10 min.) - Snipper de rode ui en de peterselie fijn. - Snij de ongeschilde courgettes in de lengte in 2 en dan in halvemaantjes van 1/2 cm. - Snij de venkel in de lengte in 4. Verwijder de harde kern en snij de rest in heel fijne reepjes. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 451 kcal - Vetten 17,4 g (waarvan) verzadigde vetzuren 5,9 g - Koolhydraten 49,0 g (waarvan) suikers 6,3 g - Vezels 5,9 g - Eiwitten 21,8 g - Zout 0,7 g Bereiding (20 min.) 1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de venkel 5 min. 3 Voeg de courgetteblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat nog 10 min. garen. 4 Rooster intussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Haal uit de pan en zet opzij. 5 Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en roerbak de gevogeltegyros 5 à 7 min. Afwerking Verdeel de rijst en de gyros over de borden. Geef er de gestoofde groenten bij. Werk af met rode ui, peterselie en pijnboompitten. Vignerons Laudun-Chusclan ‘Bastion du Colombier’ A.O.P. Côtes du Rhône Villages Chusclan La Cambre IPA Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 553 kcal - Vetten 23,3 g (waarvan) verzadigde vetzuren 3,8 g - Koolhydraten 61,4 g (waarvan) suikers 12,8 g - Vezels 5,4 g - Eiwitten 21,6 g - Zout 1,9 g 39 Ve Vé

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders