Colruyt folder - 30/11 - 13/12/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 6 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 30/11/2022 - 13/12/2022 -  producten in de aanbieding - bier, IPA, bosui, lente-uitjes, prei, melk, noedels, mosterd, sesamzaad, Chardonnay. Pagina 6.
6 / 9

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
40 min. 2,90 Boerenworst met preistamppot Ingrediënten (4 personen) 4 boerenworsten varken (beenhouwerij) 200 g gerookte spekblokjes 800 g preiwitten 12 aardappelen 2 eetl. boter 2 dl melk 1 eetl. mosterd op traditionele wijze nootmuskaat peper en zout Voorbereiding (10 min.) - Schil de aardappelen en snij in stukken. - Snij de prei in dunne ringen. Bereiding (30 min.) 1 Bak het spek ± 2 min. in een kookpot met antiaanbaklaag, zonder vetstof. 2 Voeg de prei toe en laat enkele min. stoven. Roer regelmatig om. 3 Doe er de aardappelen bij en leng aan met de melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Dek af en laat 20 à 25 min. sudderen. 4 Smelt intussen de boter in een braadpan. Leg er de boerenworsten in en laat 5 min. op een matig vuur bakken (niet in prikken). Draai om en bak nog 5 min. op een zacht vuur. 5 Plet de stamppot met een pureestamper. Breng op smaak met de mosterd en meng goed. Château Agram A.O.P. Corbières Kwak Amberbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 756 kcal - Vetten 38,6 g (waarvan) verzadigde vetzuren 16,5 g Koolhydraten 52,9 g (waarvan) suikers 20,4 g - Vezels 9,8 g - Eiwitten 44,6 g - Zout 4,2 g 25 min. 5,80 Noedels met Thaise groenten en gemarineerde scampi’s Ingrediënten (4 personen) 500 g gemarineerde scampi’s ‘jumbo’ (versmarkt) 700 g stoofgroenten Thaï (versmarkt) 1/2 bosje lente-ui 1 plantje koriander 1 cm gember 1 teentje knoflook 270 g udonnoedels 2 eetl. sesamzaad 2 eetl. rijstolie 2 eetl. sojasaus zout Voorbereiding (10 min.) - Snij de lente-uitjes fijn. - Pluk de blaadjes koriander. - Snipper het knoflook fijn. - Rasp de gember. - Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Bereiding (15 min.) 1 Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken. 2 Verhit 1 eetl. rijstolie in een (wok)pan en roerbak het knoflook en de gember 2 min. Voeg de stoofgroenten toe en roerbak 5 min. Haal uit de pan. 3 Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de pan en roerbak de gemarineerde scampi’s met de helft van de lente-uitjes 2 min. 4 Voeg de groenten en de noedels toe en besprenkel met de sojasaus. Meng goed door elkaar. Afwerking Verdeel de wok over diepe borden of kommetjes en bestrooi met de sesamzaadjes, de rest van de lente-uitjes en de koriander. Argento Chardonnay Mendoza – Argentinië Vedett Extra Ordinary IPA Amberbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 512 kcal - Vetten 15,4 g (waarvan) verzadigde vetzuren 1,7 g - Koolhydraten 60,6 g (waarvan) suikers 8,3 g - Vezels 7,8 g - Eiwitten 28,8 g - Zout 5,2 g Geldig van 7/12 t.e.m. 13/12/2022. 6 Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders