Edito
Elk jaar opnieuw kijk ik uit naar de lente.
De dagen worden langer, de temperaturen
aangenamer en de vogels kwetteren
er vrolijk op los. Werkelijk alles lijkt te
herleven. Ook in de keuken waait er een
nieuwe wind, want de lente is natuurlijk
hét seizoen van de witte asperges, de
radijzen, de jonge wortelen en de eerste
Belgische aardbeien. Stuk voor stuk
topingrediënten die je gerechten een
frisse boost geven. En in de lente zijn
er gelegenheden genoeg om hier volop
van te genieten. Met zijn tweetjes, met
het gezin of met de hele familie. Het kan
allemaal. Op mijn verlanglijstje staan alvast
een gezellige brunch in het weekend,
een aperomoment op het terras, een
paasbuffet en – als het heel goed weer
is – een picknick met de kinderen. Of wie
weet zelfs een barbecue. Laat je inspireren
door onze tips en recepten en maak er
een mooie lente van.
Valérie
van het kookteam
Hoe berekenen we de prijzen van onze recepten?
Bij onze recepten zetten we meestal de prijs per persoon. Soms kan het ook per stuk of per glas zijn. Ingrediënten die je maar voor een
deel nodig hebt en die je niet langer kan bewaren, zitten volledig in de prijs. Voor ingrediënten die je kan bewaren, bv. diepvriesproducten,
rekenen we alleen de gebruikte hoeveelheid mee. Basisingrediënten zoals boter, peper en zout rekenen we niet mee.
Geldig van 22/3 t.e.m. 4/4/2023.
2
Ons vakmanschap drink je met verstand