Colruyt folder - 22/03 - 04/04/2023 - NIET LANGER GELDIG - pagina 12 *

thumbnail - Colruyt-aanbieding - 22/03/2023 - 04/04/2023 -  producten in de aanbieding - bier, meloen, veldsla, Grana Padano, basilicum, teentjes, pesto, BBQ, Leifheit, glazen, grillpan. Pagina 12.
12 / 21

* Geldig in alle winkels Colruyt

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Dag 1 45 min. 4,50 Kalkoenbrochette met lentepasta Hoofdgerecht Ingrediënten (4 personen) 4 gemarineerde kalkoenbrochettes (beenhouwerij) 125 g veldsla 2 courgettes 1 appel (granny smith) 1 onbehandelde citroen (bio) 1/3 meloen 10 g vers basilicum 1 sjalot 2 teentjes knoflook 400 g cavatappi (pasta) 3 el pijnboompitten 2 el olijfolie zwarte peper (molen) zout Bereiding in de keuken (30 min.) 1 Snipper de sjalot en de knoflookteentjes fijn. Snij de courgettes in blokjes van 1 cm. Rasp de schil van de citroen (je hebt 1 el zeste nodig). 2 Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. 3 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 4 Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig. Voeg de blokjes courgette en de citroenzeste toe en roerbak 10 min. Voeg de pijnboompitten toe en kruid met zwarte peper en zout. 5 Snij de ongeschilde appel in heel fijne plakjes en dan in fijne staafjes. Snij de meloen in kleine blokjes. 6 Scheur de basilicumblaadjes fijn. Meng de gekookte pasta onder de courgetteblokjes. Haal van het vuur en voeg de meloen, de veldsla, de appel en het basilicum toe. Een nieuwe week ontluikt Bereiding op de barbecue (15 min.) 7 Bak de kalkoenbrochettes 15 min. aan alle kanten op de barbecue of in een grillpan. Serveer de brochettes met de pasta. Vrolijke lentepasta Nog citroenen over? Snij ze in schijven en leg mooi naast elkaar in diepvrieszakjes. Stop in de diepvries. Gebruik de citroenschijfjes om bijvoorbeeld je glas water een smaakje te geven. Met dit pastagerecht vol frisse en zoete toetsen zeg je volmondig ‘JA!’ tegen de nieuwe week. Mooi weer vandaag? Dan kan je al een eerste keer dit jaar de barbecue aansteken om de kalkoen te bakken. Restje basilicum? Maak een snelle pasta pesto Mix de rest van de blaadjes basilicum met 2 el grana padano, ± 8 el olijfolie, peper en zout. Als je wat extra pasta kookt, heb je meteen een goedkope lunch voor de volgende dag. Slim bespaard Geldig van 22/3 t.e.m. 4/4/2023. D 12 La Croix de Paty A.O.P. Côtes de Bourg Kwaremont Blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 736 kcal - Vetten 17,4 g (waarvan) verzadigde vetzuren 1,3 g - Koolhydraten 85,5 g (waarvan) suikers 14,2 g - Vezels 7,8 g - Eiwitten 55,8 g - Zout 0,1 g Leifheit Comfort Line rasp in inox met 4 vlakken H 23,80 cm Mag in de vaatwasser. Garantie: 3 jaar. € 13 99 Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

Andere folders Colruyt

Net binnengekomen folders