Zo gaat-ie goed
Goedkoop én lekker
Voor deze lentegerechten betaal je niet meer dan € 2,50 per persoon.
Én we geven je wat tips mee om energiezuinig te koken.
Da’s dubbel gespaard!
Dag 2
15 min.
20 min.
2,50
Pizza scampi
met courgette en dilleroom
Hoofdgerecht - Voor 4 personen
• Laat 24 kleine, gepelde rauwe scampi’s (diepvries) oppervlakkig
ontdooien. Doe in een kom en meng er 3 el olijfolie,
2 fijngesnipperde teentjes knoflook en 1/2 plantje
fijngesnipperde dille onder. Kruid goed met zwarte peper en zout.
• Meng 1/2 plantje fijngesnipperde dille met 2 el zure room.
• Haal de scampi’s uit de marinade en laat uitlekken. Rol 550 g
rechthoekig pizzadeeg (versmarkt) met het bakpapier uit op een
bakplaat. Verdeel er 1,5 dl passata, 1 courgette in schijfjes en 2 rode
paprika’s in blokjes over. Bestrooi met 3 el geraspte gruyère en
1/2 kl gedroogde oregano. Verdeel er de uitgelekte scampi’s en enkele
toefjes dilleroom over.
• Bak 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven op 220 °C.
Versmarkt
Diepvries
Boni Selection
alle diepvriesscampi’s
500 g
Party scampi klein 71 à 82 stuks
€ 8,95 (€ 17,90/kg)
Black Tiger scampi groot 18 à 23 stuks
€ 17,95 (€ 35,90/kg)
Geldig van 22/3 t.e.m. 4/4/2023.
-15
Boni Selection
Franse gruyère
geraspte kaas
200 g
3
%
NoStik
professionele siliconen
patisseriemat
30 x 40 cm
€ 15
vanaf 2 verpakkingen
6
€ 15,75/kg
€
10
49
Ons vakmanschap drink je met verstand