Decathlon winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Decathlon, inclusief de locaties van Decathlon en de normale openingstijden van Decathlon. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Decathlon.


Decathlon folders
Decathlon folders
Decathlon folders

OVER DECATHLON

Decathlon is een sportwinkelketen van Franse oorsprong die in 1976 werd opgericht. Het assortiment van deze keten bestaat uit producten in verband met verschillende sporten en kampeer- en trektocht spullen. Hier wordt gestreefd naar kwaliteitsvolle producten die betaalbaar zijn voor iedereen. Naast het uitgebreide assortiment, wordt Decathlon ook gekenmerkt vanwege de fantastische dienstverlening die werknemers hier aan hun klanten geven. Iedere verkoper binnen deze sportwinkelketen heeft kennis van de producten en kan hier advies rond geven, gericht naar de vragen en noden van de klanten.

Voor buitenactiviteiten bezit Decathlon, buiten andere merken, ook haar eigen productlijn aan. Deze heet Quechua en is zeer geliefd bij de klanten.

In iedere winkel is er een werkplaats aanwezig waar onder andere herstellingen gedaan kunnen worden. Er is ook steeds een ruimte waar producten getest kunnen worden zodat de klant met een verzekerd gevoel zijn/haar aankopen kan doen.

Op alle producten krijgt u twee jaar garantie. Indien u u na uw aankoop bedenkt, heeft u het volste recht om het product in de eerste 365 dagen na de betaling in te ruilen of om hier een terugbetaling voor aan te vragen. De producten zijn terug te sturen per post, of u kunt deze gratis terugbrengen in de winkel. Ideaal!

Decathlon heeft wereldwijd vestigingen. In België zijn de winkels onder andere terug te vinden in Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt en Olen.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ DECATHLON WINKELEN

  • Fantastische webshop: Via de online catalogus op https://www.decathlon.be vindt u terug welke aanbiedingen bij Decathlon aanwezig zijn.
  • Kortingen in reclamefolder: In de reclamefolder vindt u kortingen terug op sport- en fitnessproducten als Twist and Shape, Hometrainers, fietsen en fietszakken.
  • Nuttige advisering van werknemers: Werknemers van Decathlon vinden het prioritair dat klanten weten wat ze kopen en met veel plezier gebruik kunnen maken van hun aankopen. Daarom bieden ze hun expertise en adviezen aan waar nodig.
  • Rekening houdend met leeftijd en geslacht: Producten als rugzakken en kledij zijn te vinden in verschillende maten. Want het is belangrijk dat klanten kiezen voor de juiste producten die passen bij hun lichaamstype. Dit is zeker van belang bij sportieve activiteiten. Decathlon houdt hier rekening mee!

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Decathlon haar winkels zijn iedere maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 9 tot 20 uur. Via de website https://www.decathlon.be vindt u meer informatie over de locaties.