JUIN – JUILLET
FEBRUARI
– MAART
2020 2021
Sommaire
Inhoud
Des produits
Lokaal
lekkers
locaux,
en het de
beste
qualité
van het
et de
seizoen.
saison
Tips
Des trucs
en trucjes
et astuces
voor Goebezigers.
pour les Motivés du mieux
Een
Des paar
p’titskeukenchallenges
challenges pour levoor
week-end
het weekend.
Superhandige
Des listes de boodschappenlijstjes.
courses super pratiques
+42
EXCLUSIEVE
RECEPTEN
FOOD TREND ................................................................................ 5
Trendy veggie pannenkoeken.
SMULNIEUWS .............................................................................. 8
OP HET WEB ............................................................................... 13
70
46
VAN ’T SEIZOEN!
Jouw speciale katern om met volle teugen te
genieten van het seizoen. Met alle vertrouwde
rubrieken, maar ook een paar nieuwe secties.
NIEUW!
DE VOORRAADKAST ...............................................................
14
Alles wat je nodig hebt voor deze winter.
PROEF HET SEIZOEN ................................................................ 16
NIEUW!
RECEPT VAN HET SEIZOEN ...................................................23
De winterbouillon van Seppe Nobels.
1 PRODUCT IN AL Z’N VORMEN ...........................................26
Honing van bij ons en van elders.
MOET JE PROEVEN ...................................................................29
Tofoe.
TIP VAN DE CHEF ......................................................................30
Skrei, de love fish!
NIEUW!
IN DE SPOTLIGHT .....................................................................32
Kikkererwten en hun 3 supertroeven.
NIEUW!
’T IS KLAAR! ..............................................................................
41
Pasta met garnalen en rode curry.
VANDAAG KOOP IK … .............................................................42
Wit vlees.
ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA ......................................52
Het Hinkelspel.
ZET DIE KOKSMUTS MAAR OP!
Ideeën en uitdagingen voor nog meer tafelplezier.
KEUKENCHALLENGE ................................................................56
Vergroen je favoriete gerechten!
FOOD TRIP ..................................................................................70
Reis rond de wereld van de maaltijdsoepen.
DO IT YOURSELF ...................................................................... 80
Granola.
NIEUW!
BIO SMAAKT NAAR MEER .....................................................82
2 recepten, van het land en de zee.
NIEUW!
KOMEN ETEN ..............................................................................86
Valentijn.
NIEUW!
KOOK ALS EEN CHEF ...............................................................96
Mikadopannenkoeken met sinaasappel
volgens Lionel Rigolet.
56
IN DE SPOTLIGHT
Kikkererwten en hun 3 supertroeven.
TOEMAATJE …
Het goede leven!
LATEN WE KLINKEN .................................................................98
Brussels Beer Project.
Biodynamische wijnen.
DE ZOETE BLADZIJDEN .........................................................102
Zoete desserts … maar zonder overdrijven!
THE LION’S FOOTPRINT ....................................................... 111
6
32
92