Delhaize folder - 01/02 - 31/03/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 84 *

thumbnail - Delhaize-aanbieding - 01/02/2021 - 31/03/2021 -  producten in de aanbieding - bloemkool, kaas, koekjes, krieltjes, linzen, Moët & Chandon, pan, pasta, provençaalse kruiden, puntpaprika, roomijs, rosbief, rozemarijn, rucola, tijm, witte wijn, yoghurt, zalm, zalmfilet, olijfolie, wijn, courgette. Pagina 84.
84 / 121

* Geldig in alle winkels Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
BIO SMAAKT NAAR MEER CHARLOTTE CHAIDRON Brand Development Manager “Wat zijn Delhaizes doelstellingen voor bioproducten?” CHARLOTTE CHAIDRON: “Delhaize wil betere voeding voor iedereen. We bieden onze klanten het beste dat onze velden en weiden te bieden hebben. Bij Delhaize vind je voor vrijwel elk product een biovariant, zowel voor fruit, groenten, vlees, vis, pasta, koekjes, ontbijtgranen, kaas, yoghurt, desserts, roomijs als bereide gerechten. Wat in 1990 begon met onze eerste bioyoghurt, is uitgegroeid tot een aanbod van meer dan 800 bioproducten.” ROSBIEF MET KRIELTJES EN GEGRILDE GROENTEN KCAL/ PORT. • • • • • • 958 KCAL/ PORT. Vezels: 7 g - Eiwitten: 46 g • • • • • • 50 g bioboter 4 takjes biotijm 4 takjes biorozemarijn 1 el bio Provençaalse kruiden Fleur de sel Peper en zout 1 Haal de rosbief 1 u op voorhand uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 180°C. 2 Doe de hele krieltjes in een ovenschaal, meng ze met de helft van de olijfolie, peper, fleur de sel en de Provençaalse kruiden. Schuif 45 min in de oven. 3 Snijd de wortelen en snijd ze in dikke schuine plakjes. Ontpit de courgettes en snijd ze in staafjes. Verdeel de bloemkool in roosjes. Dompel alle groenten in een grote kookpot kokend gezouten water en reken 5 min kooktijd. Giet ze af en laat ze onder koud water schrikken. 4 Bak de rosbief rondom goudbruin op een vrij hoog vuur, in een braadpan met de hete boter. Kruid met peper, zout en voeg 2 takjes tijm toe. Leg de rosbief in een heel grote ovenschaal. Meng de uitgelekte groenten met de rest van de olijfolie, de rozemarijn, de rest van de tijm, peper en zout. Schik ze rond de rosbief. 5 Zet de ovenschaal met de krieltjes in het onderste deel van de oven (die zijn intussen al 20 min aan het bakken) en schuif de schaal met het vlees en de groenten in het bovenste deel. Reken 20 à 25 min kooktijd. 6 Bedek de rosbief met aluminiumfolie, laat hem 5 min rusten en snijd hem dan pas in sneetjes. Serveer met de krieltjes en de gegrilde groenten. Als je de rosbief 1 u op voorhand uit de koelkast haalt en hem eerst rondom goudbruin in een braadpan bakt, mag je 15 min kooktijd (op 180°C) per kg rekenen om het vlees saignant te bakken. Andere methode: schuif de rosbief 1 u in de oven op 60°C en bak hem dan goudbruin in een braadpan. 84 dat bioproducten voor iedereen toegankelijk zijn, maar dat de prijzen ook rechtvaardig zijn voor de boeren die op biologische teelt overschakelden.”  45 MIN  GEMAKKELIJK  €€€  4 PERS. Vetten: 18 g - Koolhydraten: 27 g 1 biorosbief van 1,5 kg 500 g biowortelen 1 biobloemkool 3 ronde biocourgettes 1 kg biokrieltjes 6 el bio-olijfolie “Staat bio gelijk aan duurder?” CHARLOTTE: “Met ons prijsbeleid zorgen we ervoor ZALM MI-CUIT, GEVULDE ZOETE PUNTPAPRIKA’S EN RUCOLASAUS  50 MIN  GEMAKKELIJK  €€€  8 PERS. 463 “Dus wie beter wil eten, moet bio eten?” CHARLOTTE: “Ja, want beter eten betekent ook een authentieke smaak, gegarandeerde kwaliteit en steun aan lokale producenten. Het gaat ook om het respect voor onze velden, onze planeet en de biodiversiteit.” • • • • • • • • Vetten: 52 g - Koolhydraten: 60 g Vezels: 17 g - Eiwitten: 54 g 600 g bio-zalmfilet 4 zoete biopuntpaprika’s 1 ronde biocourgette ½ bioknolselder 350 g gekookte rode biolinzen 4 el bio-olijfolie 6 takjes biotijm Peper en zout Voor de rucolasaus: • 2 biosjalotten • 100 g biorucola • 2 dl bioroom • 1 dl bio witte wijn • ½ biogroentebouillonblokje • 20 g bioboter • Peper en zout 1 Haal de zalm uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 180°C. 2 Snijd de geschilde knolselder en de ontpitte courgette in heel kleine blokjes (brunoise). Fruit ze 5 min op een vrij hoog vuur in een braadpan met de helft van de olijfolie. Kruid met peper, zout en voeg de ontdooide linzen toe. Meng 2 min en haal de pan van het vuur. 3 Snijd de paprika’s overlangs in 2 en ontpit ze. Vul ze met de groentebrunoise en leg ze in een grote geoliede ovenschaal. Schuif 20 min in de oven. 4 Maak intussen de saus: fruit de gehakte sjalotten 2 min op een zacht vuurtje in een steelpan met de boter. Voeg de witte wijn, 2 dl water en het verkruimelde halve bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat voor de helft op een matig vuurtje inkoken. Mix fijn met de helft van de rucola en breng verder op smaak. 5 Verwarm een antiaanbakpan zonder vetstof. Snijd de zalm in 4 porties. Smeer ze in met olijfolie en gril ze 2 min aan één kant en 1 min aan de andere kant in de hete braadpan. Kruid met peper, met zout en voeg 2 takjes tijm toe. 6 Serveer de zalm met de saus en de gevulde paprika’s. Werk af met tijm en geef er de rest van de rucola bij.

Andere folders Delhaize

Net binnengekomen folders