Delhaize folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 4 *

thumbnail - Delhaize-aanbieding -  producten in de aanbieding - avocado, citroen, citroensap, croutons, ei, ijsbergsla, kaas, knoflook, mosterd, oregano, pasta, penne, sla, zonnebloemolie, olijfolie, Grana Padano, brood, ciabatta. Pagina 4.
4 / 16

* Geldig in alle winkels Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
caesarsalade raprap caesarsalade MMMM, SAPPIGE KIP EN EEN EI DABEI! CAESARSALADE IS ALTIJD KEIZERLIJK LEKKER, HOE JE ’T OOK MAAKT. 1 x caesarsalade Foodmaker Voor het broodje erbij: • 1 ciabatta • 3 el lookolie • 2 el gedroogde oregano  GEMAKKELIJKER KAN NIET  1 PERS. in 10 minuten 1 Verdeel de dressing over de salade en hussel goed door elkaar. 2 Er is geen stap twee! Raprap, we zeiden het toch?  TIP: DIT ZUIDERSE BROODJE SMAAKT ER YUMMIE BIJ. in 5 minuten easy caesarsalade ALS JE BESEFT DAT JE AL DE HELE DAG HOLT, EN ÉVEN WIL ZITTEN MET EEN EVENWICHTIGE SALADE. • 2 voorgegaarde kippenfilets met caesarkruiden Delhaize (+/- 340 g) • 4 voorgekookte eieren • 200 g versneden ijsbergsla • 12 kerstomaatjes Delhaize • 75 g schilfers Grana Padano Delhaize • 50 g croutons Delhaize • 1 dl dressing caesarsalade Delhaize Snijd het brood in sneetjes van zo’n 2 cm dik en toast ze goudbruin. Sprenkel er wat lookolie over en werk af met gedroogde oregano. Hap, 40% van je groenten binnen! In deze caesarsalade zit meer dan 40% van je dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten. Da’s typisch voor Foodmaker. Deze Belgische speler werkt alleen met verse ingrediënten, meestal zelfs van hun eigen biovelden in Diest. En zo lekker alsof je ze zelf hebt gemaakt. Alléén verkrijgbaar bij Delhaize. ALS JE ZIN HEBT IN EEN ROMEINS SLAATJE, MAAR NIET IN DE VELDSLAG OM DIE OP TAFEL TE ZETTEN. 1 Wil je graag warme stukjes kip in je salade? ’t Zal wel zijn, zo lekker! Warm ze op zoals vermeld op de verpakking. Snijd in plakjes van ongeveer 1 cm. 2 Snijd de voorgekookte eieren in 4 en de kerstomaten in 2. 3 Schik in een schaal de ijsbergsla en verdeel er de kip, eitjes en kerstomaten over. En dan de fameuze final touch: caesardressing erover, de schilfers Grana Padano en croutons erbovenop. Cheese! Kaas in een duurzamer zakje. Heb je het al gemerkt? Die heerlijk dunne vlokjes van de jonge, Italiaanse Grana Padano zitten in een ander zakje dan vroeger. Eentje dat 4 gram minder plastic bevat. -2,4 TON per jaar  SUPERGEMAKKELIJK  4 PERS. 435 KCAL/ PORT vollenbak caesarsalade in 25 minuten Bekijk de video. Voor de salade: • 400 g kippenfilets • 4 eieren • 8 ansjovisfilets Delhaize • 2 kroppen Romeinse sla taste of Inspirations • 2 avocado’s • sap van 1/2 citroen • 200 g penne De Cecco • 100 g schilfers Grana Padano Delhaize • 2 el kippenkruiden • 3 sneden Carro Multigranen haverbrood • 4 el olijfolie • peper en zout Voor de dressing: • 2 ansjovisfilets Delhaize • 1 ei • 1 eidooier • 1 teentje knoflook • sap van 1/2 citroen • 2 el geraspte Grana Padano Delhaize • 1 el mosterd Bister • 5 dl zonnebloemolie • peper en zout ALS JE BRUIST VAN STRIJDLUST OM EEN SLAATJE TE PREPAREREN WAAR CAESAR TROTS OP ZOU ZIJN! 1 Begin met de dressing. Voeg alle ingrediënten, behalve de olie, in een maatbeker. Zet de mixer recht in de maatbeker en voeg beetje bij beetje de zonnebloemolie toe tot je een gladde dressing krijgt. 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het brood in blokjes, leg ze op een ovenplaat en sprenkel er de helft van de olijfolie over. Bak ongeveer 15 minuten. 3 Strooi de kippenkruiden in een bord en wentel de kippenfilets erdoor. Bak 2 minuten aan elke kant in de rest van de olijfolie. Laat verder garen op een zacht vuur. 4 Kook de eieren 8 minuten en laat ze schrikken in koud water. Pel en snijd in 4. Prak 2 eieren grof tot een eiermimosa (moeilijk woord voor een eierprakje) en kruid met peper en zout. Houd apart. 5 Kook de pasta beetgaar, giet af en meng met 3 el dressing en de eiermimosa. 6 Snijd de avocado in plakjes, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout. 7 Schik in een schaal de versneden Romeinse sla, de pastamengeling, avocadoplakjes, de gesneden kip, de broodmengeling en de ansjovisfilets. 8 Werk af met de dressing, de schilfers Grana Padano en – last but not least – een draai van de pepermolen. WHAT THE HACK!  Eitje pellen? Da’s met deze truc een eitje. Leg je gekookte ei in een glas met water. Plaats je hand op het glas en schud flink heen en weer. Zotjes hoe makkelijk de schil er nu af gaat!  GEMAKKELIJK  4 PERS. 1953 KCAL/ PORT 6 easy: Voor 100g van het bereide recept: 133 kCal • Energie: 553 kJ • Vetten: 6 g • Verzadigde vetzuren: 2 g • Koolhydraten: 4 g • Suikers: 1 g • Vezels: 1 g • Eiwitten: 15 g • Zout: 1 g vollenbak: Voor 100g van het bereide recept: 318 kCal • Energie: 1330 kJ • Vetten: 27 g • Verzadigde vetzuren: 4 g • Koolhydraten: 8 g • Suikers: 1 g • Vezels: 1 g • Eiwitten: 10 g • Zout: 1 g

Andere folders Delhaize

Net binnengekomen folders