Delhaize folder - 01/12/2021 - 31/01/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 112 *

thumbnail - Delhaize-aanbieding - 01/12/2021 - 31/01/2022 -  producten in de aanbieding - brioche, knoflook, uien, gember, bessen, citroen, kokosnoot, sinaasappels, kiwi, mango, ananas, forel, gerookte forel, kaas, dille, tijm, olijfolie, gembersiroop, glazen, omega 3. Pagina 112.
112 / 131

* Geldig in alle winkels Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
GEWIKT & GEWOGEN BRIOCHETOASTS MET GEROOKTE FOREL EN HARINGPARELTJES GEMBERSHOT MET CITROEN P. 126 F 10 MIN GEMAKKELIJK €€€ H4 PERS. F 10 MIN GEMAKKELIJK €€€ H4 PERS. KCAL/ PORT. 125 g gerookte forelfilets 25 g haringpareltjes ½ rode ui 4 takjes dille 4 sneetjes brioche 150 g verse kaas natuur • 3 el olijfolie • 1 snufje kruidenmix ‘Vis knoflook & tijm’ Delhaize • Peper en zout Verwijder de korst van de sneetjes brioche, smeer ze lichtjes in met olie, kruid ze met peper en zout. Bak ze op een hete grill kort goudbruin aan de 2 kanten. 2 Snijd de rode ui in fijne plakjes. Meng de verse kaas en de kruidenmix. Dresseer kaasquenelles op de toastjes met de forelfilets in stukken, de plakjes rode ui en enkele haringpareltjes. Besprenkel met een scheutje olijfolie, kruid met peper, werk af met dille en serveer. 1 Het geheim van lekker krokante toasts? Laat ze op een rooster of een propere keukendoek afkoelen, anders worden ze zacht door de condensatie. VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 924 KJ / 221 KCAL | VETTEN 11,8 G VERZADIGDE VETZUREN 3,6 G | KOOLHYDRATEN 18,2 G SUIKERS 3,5 G | VEZELS 1,4 G | EIWITTEN 10,1 G | ZOUT 1,3 G 316 75 KCAL/ PORT. • 120 g gember • 4 citroenen • 7,5 cl gembersiroop Monin (optioneel) • 2 groene kiwi’s • 2 gele kiwi’s • 350 g mango in stukken Maak een propere keukendoek nat, wring hem goed uit en leg hem plat op het werkblad. Zet er een rasp bovenop en rasp de ongeschilde gember met de grove kant. Maak een bundeltje met de keukendoek, druk goed aan en pers er zoveel mogelijk sap uit, boven een brede karaf. 2 Giet het sap van de geperste citroenen, 5 cl water en eventueel de siroop bij het gembersap. Meng en serveer in kleine glazen. • 350 g ananas in 1 Citroenen persen gaat vlotter als je ze eerst heen en weer over het werkblad rolt, terwijl je goed aandrukt: het vruchtvlees wordt malser en het sap concentreert zich in het midden van de vrucht. VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 305 KJ / 73 KCAL | VETTEN 0,4 G | VERZADIGDE VETZUREN 0 G | KOOLHYDRATEN 16,2 G | SUIKERS 14 G | VEZELS 0,9 G | EIWITTEN 0,5 G | ZOUT 0 G Deze brunch is heerlijk licht en zorgt voor een lekkere lading omega 3, vitaminen en proteïnen. 112 F 10 MIN GEMAKKELIJK €€€ H4 PERS. KCAL/ PORT. 305 • • • • • • EXPRESS EXOTISCHE FRUITSLA (1 schaaltje) • 120 g kokosnoot in stukken (1 schaaltje) • 30 g blauwe bessen • 2 passievruchten • 50 g fysalissen stukken (1 schaaltje) 1 Schil de kiwi’s en snijd ze in partjes. Doe ze in een slakom met de mango, de ananas, de kokosnoot en de blauwe bessen. Voeg de passievruchten in partjes toe. 2 Houd 4 fysalissen apart voor de afwerking. Verwijder de bloemkroon van de rest en snijd ze in 2. Meng ze met de andere vruchten. Keer de bloemkroon van de 4 fysalissen om, werk er de fruitsla mee af en dien koel op. Voor een sappigere fruitsla, voeg je 1 geperste sinaasappel aan het mengsel toe. VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 435 KJ / 104 KCAL | VETTEN 3,8 G | VERZADIGDE VETZUREN 3 G | KOOLHYDRATEN 11 G | SUIKERS 9,4 G | VEZELS 2,1 G | EIWITTEN 4,6 G | ZOUT 0,2 G

Andere folders Delhaize

Net binnengekomen folders