Delhaize folder - 01/12/2021 - 31/01/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 121 *

thumbnail - Delhaize-aanbieding - 01/12/2021 - 31/01/2022 -  producten in de aanbieding - champignons, Madeleines, frangipane, pastinaak, spinazie, gember, citroen, limoen, perzik, carpaccio, kreeft, zalm, oesters, forel, garnalen, Veggie, tortellini, tortelloni, pancetta, gerookte forel, gerookte zalm, Burrata, ricotta, ei, chocolade, chips, pasta, ravioli, rijst, basilicum, venkel, cashewnoten, hazelnoten, rozijnen, chai. Pagina 121.
121 / 131

* Geldig in alle winkels Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
+41 Delhaize magazine #59 Receptenindex  €€€ - € 3/PERS  €€€ - € 3 TOT € 6/PERS  €€€ - € 6/PERS APERITIEVEN Madeleines met gerookte zalm ����������������5 Oesters met granité van groene appel en basilicum ��������������������������������������������������43 Oesters met Thaise salsa ��������������������������43 Oesters met tomatenrelish ����������������������43 Oesters met truffels en hazelnoten ������43 VOORGERECHTEN Wortelsoep, citroenroom en grijze garnalen �������������������������������������������� 11 Scampi met tomatenfondue ���������������43 Tempura van scampi, wasabisaus ����45 Gambacappuccino �����������������������������������45 Carpaccio van zalmduo en exotisch fruit, rodebietendressing ����������������������45 Tarte tatin met gelakte uien en teriyakisaus �������������������������������������������81 Briochetoast met champignons en gepocheerd ei ���������������������������������������81 Velouté van aardperen met truffelemulsie ����������������������������������������������81 Ravioli met burrata en butternut ������83 BIJGERECHTEN Vulling met appelen, levertjes en rozijnen (Oma’s wijze) ��������������������������� 40 Vulling met pancetta en parmigiano (Alla nonna) ������������������������������������������������ 40 Vulling met dadels, ras el hanout en cashewnoten (Souk souk) ������������������� 40 LUNCHES ‘Less waste’ omelet met zeevruchten �������������������������������������������������33 Maaltijdminestrone met tortellini en kalkoenrestjes ��������������������������������������������42 Briochetoasts met gerookte forel en haringpareltjes �����������������������������������112 HOOFDGERECHTEN EXCLUSIEVE RECEPTEN Pasta met ragù van everzwijn �����������35 Kreeft met sinaasappelcrème, parmigianokoekjes en avocadocrème ������������������������������������� 47 Thaise kreeftsalade met rijstvermicelli ��������������������������������������������� 47 Ravioli van kreeft en grijze garnalen, citroenroom en foreleieren �������������������49 Vanaf 13 januari in je Delhaize winkel. In het volgende Delhaize magazine Gebraden kalkoen met venkel en spinazie ���������������������������������������������������49 Beef Wellington �����������������������������������������53 Rundertataki met gember en fijne groentjes ���������������������������������������61 Reuzenbladerdeeggebak met groenten, kastanjes en parmigiano ��������������������������������������������83 Gelakte spareribs, wortelen en wedges uit de oven ����������������������������������92 Fish & chips van pastinaak �����������������92 Turkey pie & mashed potatoes ����������92 NAGERECHTEN Fruitsla met gemberframbozensiroop ���������������������������������������61 Driekoningentaart met frangipane ����������������������������������������103 Peperkoekenhuisje ������������������������������� 106 Chocoladeboomstammetje met chocolade-hazelnotenmousse ��������107 Krans met ricotta en limoen, rumen passievruchtensiroop ������������������� 108 Merveilleux in een glaasje ���������������� 108 Express exotische fruitsla �������������������112 Boost your breakfast DRANKEN Appel-gember-limoenmocktail ��������61 Chaï met gember ���������������������������������������61 Gembershot met citroen ����������������������112 LEGENDE VEGGIE VEGAN GLUTENVRIJ LACTOSEVRIJ Recepten voor een evenwichtige start van het jaar! DIEPVRIESPRODUCT De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit van een perzik; volume-af- of -toename (bijv. koken van rijst) ...) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast o.b.v. ‘Maten en gewichten’: handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Gezondheidsraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd. COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm. VA, Osseghemstraat 53, 1080 Brussel, KBO 0402.206.045 Brand & Go-to-Market Director: François Nelen Digital Content & Sponsoring Manager: Valentine Janssen Content & Owned Media Manager: Valérie Callier Hoofdredacteur: Vincent Lens Art Director: Hugues Legros Redactiecomité: Céline Joos, Sandra Weichselbaum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw, Loïc Van Impe Styliste: Sonja Mertens Fotografie: Dimitri Lowette, Studio Wauters Vormgevers: Pierre Saysouk, Eric Verdonck Studio: Aline Geuquet, Brit Taels, Guy Van Haerenborgh Redactie recepten: Gema Gomez Copywriters: Lisa Lefever, Catherine Quadens, Evelyn Verhestraeten, Margo Verhasselt Vertalers: Caroline De Vroey, Fleur Degrauwe, Tony Geudens Eindcorrectie: Caroline Coppens, Noémie Demets, Filip Leloup 2020 Productie: Gicom Producers: Babette Crevits, Laura De Vylder Drukwerk: T'HOOFT Reclameregie: Gicom, [email protected] 121

Andere folders Delhaize

Net binnengekomen folders