Delhaize folder - 01/12/2021 - 31/01/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 128 *

thumbnail - Delhaize-aanbieding - 01/12/2021 - 31/01/2022 -  producten in de aanbieding - champignons, bier, macarons, meringue, aardappelen, knoflook, komkommer, pastinaak, rode peper, rucola, spinazie, gember, avocado, citroen, kumquats, limoen, frambozen, mango, kreeft, pizza, ham, ricotta, zure room, melk, room, bladerdeeg, McCain, chips, bakpoeder, grof zeezout, kristalsuiker, suiker, bruine basterdsuiker, amandelpoeder, kappertjes, basilicum, koriander, munt, rozemarijn, teentjes, tijm, venkel, Mirin, mosterd, sojasaus, zonnebloemolie, olijfolie, granaatappelpitjes, witte wijn, wijn, rum. Pagina 128.
128 / 131

* Geldig in alle winkels Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Alles over je winkel en je boodschappen in een klik. GEBRADEN KALKOEN MET VENKEL EN SPINAZIE Voor 12 personen Q 1 kalkoen van 4 kg Q 4 venkelknollen Q 900 g spinazie Q 4 citroenen Q 1 bussel salie Q 250 g boter Q 8 cl olijfolie Q 1 el venkelzaadjes Q Peper en zout REUZENBLADERDEEGGEBAK MET GROENTEN, KASTANJES EN PARMIGIANO Voor 8 personen Q 3 hele eieren + 1 eidooier eidooier Q 400 g biowortelen Q 2 preiwitten preiwitten Q 200 g spinazie Q ½ bussel rapen rapen Q 2 uien Q 1 + ½ granny smith-appel Q 150 g gekookte kastanjes Q 8 takjes tijm tijm Q 2 takjes rozemarijn Q 2 dl zure room room Q 3 plakken bladerdeeg Q 100 g ‘Pizza Croccantina met olijfolie’ Campagna Romana Romana Q 100 g parmigiano Q 4 el olijfolie olijfolie Q Peper en zout FRUITSLA MET GEMBER-FRAMBOZENSIROOP Voor 4 personen Q 1 mango Q ½ ananas Q 4 sinaasappelen Q 4 takjes munt Voor de siroop: Q 100 g gember Q 1 citroen Q 50 g frambozen Q 100 g kristalsuiker APPEL-GEMBER-LIMOENMOCKTAIL Voor 4 personen Q 60 g gember Q 4 takjes munt Q 1 + ½ limoen Q 5 dl vers bioappelsap Q 8 gedroogde sinaasappelschijfjes Q 5 dl spuitwater Q 3 el rietsuiker Q Schilferijs THAISE KREEFTSALADE MET RIJSTVERMICELLI Voor 4 personen Q 4 levende kreeften van 500 g/stuk Q 100 g grof zeezout zeezout Q IJsblokjes Voor de salade: salade: Q 1 komkommer komkommer Q ½ bussel lente-uitjes Q ½ rode peper lente-uitjes peper Q 1 mango (niet te rijp) Q 1 bussel koriander rijp) koriander Q 1 bussel biomunt in pot pot Q 1 bussel basilicum (of Thaise basilicum) Q 100 g geroosterde en gezouten pindanoten Q 250 g rijstvermicelli Voor de Thaise dressing: dressing: Q 4 limoenen Q 3 cm gember gember Q 1 dl kokosbloesemsuikersiroop Q 1 dl sojasaus RUNDERTATAKI MET GEMBER EN FIJNE GROENTJES Voor 4 personen Q 600 g filet pur Irish beef (in maximum 1 of 2 stukken) Q 30 g gember stukken) Q 600 g zoete aardappelen Q 1 bussel lente-uitjes lente-uitjes Q ½ bussel radijzen Q 200 g edamameboontjes Q 6 el olijfolie Q 1 el zwarte sesamzaadjes Voor de marinade: Q 30 g gember gember Q 1 citroen Q 1 el honing honing Q 5 cl mirin Q 1 dl sojasaus FISH & CHIPS VAN PASTINAAK Voor 4 personen Q 700 g zeewolfhaasje Q 800 g pastinaak pastinaak Q 100 g rucola Q 2 limoenen Q ½ bussel tijm Q 2,5 dl wit bier Q 200 g bloem Q 200 g verse tartaarsaus Q 4 el kappertjes Q 4 el olijfolie Q Peper en zout Q Fleur de sel Extra: Q 1 friteuse MERVEILLEUX IN EEN GLAASJE Voor 8 personen Q 80 g granaatappelpitjes Q 6 dl room met 35% V.G. Q 160 g pure chocoladeschilfers Voor de meringues: Q 4 eiwitten op kamertemperatuur Q 135 g ultrafijne suiker Q 135 g bloemsuiker KREEFT MET SINAASAPPELCRÈME EN PARMIGIANOKOEKJES Voor 4 personen Q 4 levende kreeften van 500 g/stuk Q 2 sinaasappelen sinaasappelen Q 80 g parmigiano Q 40 g gezouten boter boter Q 100 g grof zeezout Q Peper Peper Q IJsblokjes Voor de sinaasappelcrème: Q 1 sjalot sjalot Q 2 sinaasappelen sinaasappelen Q 1 takje tijm Q 2,5 dl room tijm room Q 2 dl droge witte wijn Q 2 el olijfolie olijfolie Q Peper en zout Voor de avocadocrème: Q 2 rijpe avocado’s avocado’s Q 1 citroen Q 20 g parmigiano parmigiano Q Peper en zout BEEF WELLINGTON Voor 4 personen Q 600 g filet pur van rund (in 1 stuk) Q 80 g Ardense ham BGA taste of Inspirations Q 2 eieren eieren Q 500 g bruine champignons Q 2 sjalotten sjalotten Q 2 teentjes knoflook Q 1 takje tijm tijm Q 2 plakken bladerdeeg Q 1 dl melk melk Q 50 g bloem Q 2 el Dijon-mosterd Q 50 g boter Q 2 el zonnebloemolie Q Peper en zout GELAKTE SPARERIBS, WORTELEN EN WEDGES UIT DE OVEN Voor 4 personen Q 2 pakken Big ribs Q 600 g biowortelen Q 4 takjes tijm Q 2 takjes rozemarijn Q 750 g ‘Country Potatoes met kruiden’ McCain Q 100 g kruidenpasta voor taco’s ‘Chicken Tacos’ Santa Maria Q 2 el olijfolie Q Peper Q Fleur de sel KRANS MET RICOTTA EN LIMOEN, RUM- EN PASSIEVRUCHTENSIROOP Voor 8 à 12 personen Voor de krans: Q 4 eieren eieren Q 2 kleine biolimoenen biolimoenen Q 70 g amandelpoeder amandelpoeder Q 165 g ricotta ricotta Q 165 g bloem bloem Q ½ zakje bakpoeder Q 150 g ruwe rietsuiker rietsuiker Q 120 g boter Q 1 snufje zout Voor de siroop: siroop: Q 4 passievruchten Q 1 dl bruine rum rum Q 100 g ruwe rietsuiker Voor de afwerking: afwerking: Q 1 carambolevrucht Q 2 passievruchten passievruchten Q 4 kumquats Q 100 g kristalsuiker kristalsuiker Q 12 macarons

Andere folders Delhaize

Net binnengekomen folders