Delhaize folder - 01/12/2021 - 31/01/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 39 *

thumbnail - Delhaize-aanbieding - 01/12/2021 - 31/01/2022 -  producten in de aanbieding - broodkruim, knoflook, uien, citroen, sinaasappels, pancetta, ei, kaneel, oregano, rozemarijn, teentjes, tijm, cashewnoten, rozijnen, cider, keukenpapier, keukenrollen, braadslede. Pagina 39.
39 / 131

* Geldig in alle winkels Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
VANDAAG KOOP IK … STEP-BY-STEP FAQ Welk gehakt gebruiken voor farce? De mix van varkens- en runds- of kalfsgehakt doet het niet alleen goed om balletjes van te rollen, maar ook als vleesbrood … of vleesvulling. Deze mengeling biedt het perfecte evenwicht tussen structuur en smaak. Zeker als jij je gehakt extra bindt met ei en broodkruim. GEBRUIK DE AANBAKSELS ALS BASIS VOOR JE SAUS! Schep het braadvet uit je braadslede en schenk er 4 dl cider in. Roer de aanbaksels los met een spatel. 2 Giet de cider via een zeef in een steelpan, voeg 2 bokaaltjes gevogeltefond (3,8 dl) toe en laat tot de helft inkoken op een hoog vuur. 3 Breng op smaak met peper en zout. Schenk de saus in een voorverwarmde sauskom. 1 Vulling zkt kalkoen De mix van zoute, zoete en kruidige ingrediënten levert de beste farce op! #lesswaste FARCE OVER? GEEN VULLING? GEEN PROBLEEM! Je hoeft je kalkoen niet te vullen met gehakt (bijv. als je een kleine kalkoen in huis haalde, met minder mensen rond de tafel zit of het gewoon lekker licht wilt houden). Je kunt de binnenkant van je kalkoen ook gewoon vullen met smaakmakers zoals plakjes citroen of sinaasappel, partjes ui, teentjes knoflook of verse kruiden zoals tijm en rozemarijn. Deze smaakmakers geven extra aroma’s aan het vlees tijdens het roosteren. ZOET KRUIDIG OMA’S WIJZE Kippenlevertjes Appel, rozijnen Kaneel ALLA NONNA Pancetta, parmigiano Oregano SOUK SOUK 1 Dep de kalkoen droog aan de binnen- en buitenkant met keukenpapier. Stop het merendeel van je favoriete vulling in de kalkoen. Niet te vol, want de vulling zet nog wat uit tijdens het bakken. Rol er balletjes van of vul er groenten van ’t seizoen mee! Schuif ook wat smaakmakers onder het vel, dat je bij de nek voorzichtig kunt losmaken met je vingers. ZOUT Hoe kalkoen vullen? Dadels, cashewnoten Ras el hanout 2 Schuif ook wat vulling tussen het vel en vlees. Trek het vel over het vulgat en steek het vast met een cocktailprikker. 3 Verpak de gevulde kalkoen in aluminiumfolie of een plastic zak en bewaar hem tot gebruik op een schaal in je koelkast. Neem de kalkoen 1 u voor het braden uit de koelkast … en braden maar! Kruid de kalkoen langs de buitenkant met peper en zout. Leg er ook een klontje boter op zodat hij straks mooi goudbruin kleurt. Extra bruin en krokant? Bestrijk het vel de laatste 15 min met wat vloeibare honing! We hebben 3 vullingen voor je klaargemaakt op de volgende pagina! 39

Andere folders Delhaize

Net binnengekomen folders