Delhaize folder - 01/12/2021 - 31/01/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 43 *

thumbnail - Delhaize-aanbieding - 01/12/2021 - 31/01/2022 -  producten in de aanbieding - truffel, brood, knoflook, rode peper, rucola, tomaten, gember, citroen, carpaccio, oesters, bruine basterdsuiker, basilicum, koriander, teentjes, dragon, sojasaus, balsamicoazijn, olijfolie, hazelnoten, kom. Pagina 43.
43 / 131

* Geldig in alle winkels Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
VANDAAG KOOP IK … OESTERS MET GRANITÉ VAN GROENE APPEL EN BASILICUM  20 MIN (+ 4 U VRIESTIJD)  GEMIDDELD  €€€  8 PERS. OESTERS MET THAISE SALSA  15 MIN (+ 4 U VRIESTIJD)  GEMIDDELD  €€€  8 PERS. 72 34 KCAL/ PORT. KCAL/ PORT. Snijd 2 ongeschilde granny smith-appelen in stukken en mix ze heel fijn in een blender met 1 bussel basilicum en 1 dl vloeibare rietsuiker. Voeg het sap van 2 limoenen en 1 dl water toe. Giet door een puntzeef in een grote schaal met platte bodem om een fijne laag te vormen. Laat minstens 4 u in de diepvriezer opstijven. Open 24 holle oesters en verdeel een beetje granité over elke oester: schraap de bereiding gewoon met een vork los tot korrels. Dien meteen op bij het aperitief, met een caipirinha. Hak 1 sjalot en 1 ontpitte rode peper heel fijn en doe ze in een kom. Rasp 50 g ongeschilde gember en pers met de vingers het sap uit de pulp boven de kom (of pers de pulp in een vochtige en uitgewrongen keukendoek, waar je een strakke bundel mee maakt). Voeg 7 cl witte balsamicoazijn en 2 gehakte takjes koriander toe. Breng verder op smaak. Open 24 holle oesters en lepel er een beetje salsa op. Dien meteen op bij het aperitief, met een mojito. Mix in 2 keer, zodat het limoensap de basilicumblaadjes niet doet verkleuren. VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 394 KJ / 94 KCAL | VETTEN 0,7 G | VERZADIGDE VETZUREN 0,2 G KOOLHYDRATEN 18,4 G | SUIKERS 15,6 G | VEZELS 1,6 G | EIWITTEN 3,1 G | ZOUT 0,5 G OESTERS MET TOMATENRELISH De smaak van de salsa kan wat overheersend zijn, lepel er dus niet te veel van op de oesters! VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 305 KJ / 72 KCAL | VETTEN 1 G | VERZADIGDE VETZUREN 0,2 G KOOLHYDRATEN 9,8 G | SUIKERS 4,3 G | VEZELS 0,6 G | EIWITTEN 4,8 G | ZOUT 1 G OESTERS MET TRUFFELS EN HAZELNOTEN  15 MIN  GEMIDDELD  €€€  8 PERS.  15 MIN  GEMIDDELD  €€€  8 PERS. 133 85 KCAL/ PORT. KCAL/ PORT. Snijd 1 tomaat in heel kleine blokjes. Doe ze in een kom en rasp er een beetje zeste van ½ biocitroen bovenop. Voeg het sap van de ½ citroen toe, samen met 1 geperst vers teentje knoflook, 1 dl olijfolie, 1 fijngehakt takje dragon, peper en zout. Open 24 holle oesters en lepel er een beetje relish op. Dien meteen op bij het aperitief, met een bloody mary. Hak 2 bolle el geroosterde hazelnoten en 2 el carpaccio van zomertruffels. Voeg 2 el sojasaus, 2 el olijfolie met truffel (uit het bokaaltje met carpaccio) en 1 el hazelnotenolie toe. Open 24 holle oesters en lepel er een heel klein beetje salsa op. Dien meteen op bij het aperitief, met een Tripel Karmeliet. Heb je een stukje knolselder in huis? Stoom het, snipper het heel fijn en meng er 1 el van onder de salsa. Is dragon niet echt je ding? Vervang hem door basilicum of rucola. VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 1.050 KJ / 255 KCAL | VETTEN 25 G | VERZADIGDE VETZUREN 3,8 G KOOLHYDRATEN 3,2 G | SUIKERS 0,8 G | VEZELS 0,5 G | EIWITTEN 4,2 G | ZOUT 0,9 G VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 934 KJ / 226 KCAL | VETTEN 19,3 G | VERZADIGDE VETZUREN 2 G KOOLHYDRATEN 3,7 G | SUIKERS 1 G | VEZELS 2,2 G | EIWITTEN 8,2 G | ZOUT 2,2 G SCAMPI MET TOMATENFONDUE  20 MIN  GEMAKKELIJK  €€€  4 PERS. 412 KCAL/ PORT. • 450 g gepelde garnaalstaarten 21/25 • • • • • • (kaliber ‘large’) 2 grote vlezige tomaten 2 teentjes knoflook 1 bussel basilicum 1 dl + 3 el olijfolie Espelettepeper Peper en zout P. 126 Snijd de tomaten in kleine blokjes en de teentjes knoflook in fijne plakjes. Verwarm 1 dl olijfolie in een steelpan. Voeg de tomaten en de knoflook in de hete olie toe. Kruid met peper, met zout en naar eigen smaak met Espelettepeper. Voeg 2 takjes basilicum toe en laat 2 min tot moes koken. 2 Snijd de ontdooide scampi in 2 door, ongeveer tot in de helft van de lengte. Fruit ze op een vrij hoog vuur in een braadpan, met de rest van de olijfolie, tot ze mooi gekleurd zijn. Kruid met peper en met een beetje zout. 3 Dresseer de (lauwe of warme) saus in kleine borden, verdeel er de scampi over, werk af met basilicum en dien op. Geef er brood bij. 1 Geen grote vlezige tomaten gevonden? Gebruik dubbel zoveel ‘standaard’ tomaten. VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 903 KJ / 218 KCAL | VETTEN 18,1 G | VERZADIGDE VETZUREN 2,7 G KOOLHYDRATEN 1,8 G | SUIKERS 0,8 G | VEZELS 1,7 G | EIWITTEN 11,2 G | ZOUT 0,6 G ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. ’T IS KLAAR! Pannetje met scampi Traiteur Louise maakt kant-en-klare feestgerechten die je zo op je eigen feesttafel kan zetten. Deze gepocheerde scampi zijn op smaak gebracht met een getomateerde witte wijnsaus, brunoise en sjalot. TRAITEURAFDELING 43

Andere folders Delhaize

Net binnengekomen folders