SAMEN GOURMETTEN
WAT MET DE RESTJES?
Je vlees- of visschotel staat vaak al een tijdje
buiten de koelkast. Je kan dus best je vlees of vis
meteen allemaal bakken. Na het feest blijven
de overgebleven stukjes nog zo’n 2 à 3 dagen
goed in de koelkast. Ideaal als extraatje bij een
eenvoudige pasta pesto of geroosterde krieltjes
en groenten uit de oven na al dat feestgedruis.
GOURMETSCHOTEL PREMIUM
Eentje voor de fijnproevers! Een schotel
met limousinsteaks, miniburgers, Keltisch
lamsvlees en verfijnd kalfsvlees.
TEPPANYAKI MIXED GRILL
Oorspronkelijk komt het uit Japan, maar ook
bij ons is teppanyaki (grillen op een ijzeren
plaat) tegenwoordig populair. De schotel
bevat dunne sneetjes gemarineerd rund- en
varkensvlees, kipfilets en -brochetjes.
STEENGRILL KELTISCH LAM
Een schotel met vlees voor op de steengrill,
die stukjes exclusief Keltisch lamsvlees
bevat (afkomstig van grasgevoerd lam).
DUO FONDUE RUND/KALKOEN
Nieuw bij Delhaize: duo’s van gemarineerde
fondueblokjes waarmee je zelf je
fondueschotel kunt vullen.
GOURMETSCHOTEL FAMILY
De ideale schotel voor het hele gezin, met
vier soorten snijvlees – waaronder de
varkenshaasmedaillon als eyecatcher! –
en drie (kids)favorieten met gehakt.
51