Delhaize folder - 01/12/2021 - 31/01/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 64 *

thumbnail - Delhaize-aanbieding - 01/12/2021 - 31/01/2022 -  producten in de aanbieding - brood, bessen, culatello, ham, prosciutto, prosciutto crudo, pancetta, Moët & Chandon, wijn, schaaltjes. Pagina 64.
64 / 131

* Geldig in alle winkels Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA Michele Grigolini is de schoonzoon van Mauro, de zoon van Peppino (met wie het allemaal begon). Door met Rosella, de dochter van Mauro te trouwen, stapte Michele de Ziveri-familie binnen en tegelijk ook Rosa dell’Angelo, waarvan hij de manager is. Zijn werk is zijn passie. Hij zorgt ervoor dat alle stappen in het productieproces tot in de puntjes uitgevoerd worden. Zo laat hij de ziel van het kleine charcuteriebedrijf uit de jaren 1980 verder leven. “Buongiorno Michele! Wat is er zo speciaal aan jullie charcuterie?” MICHELE GRIGOLINI: “Eerst en vooral de kwaliteit van het vlees! We gebruiken enkel traditionele rassen van zwarte varkens die je alleen in de streek tussen Parma en Toscane vindt. Onze varkens groeien op in de openlucht en eten vers gras, graan, bessen en eikels. Maar ook de productie van de charcuterie gebeurt nog op goede oude wijze, met zout en een lang rijpingsproces. Het is op-en-top ambachtelijk werk: we doen nog alles met de hand, zelfs het versnijden en het inpakken. Eigenlijk bouwen we gewoon voort op de technieken en de expertise van Peppino.” “Kweken jullie je eigen varkens?” MICHELE: “Ja, we kweken onze eigen zwarte varkens in onze boerderij in de heuvels van Rivalta di Lesignano de Bagni op een paar kilometer van hier en in onze boerderij in Gaiole in de Chiantistreek in Toscane.” “De varkens hebben een goed leven, lijkt me ...” MICHELE: “Inderdaad! Elk varken heeft 1.000 m² ter beschikking in de bossen in de omgeving. De dieren kunnen vrij rondlopen en eten wat ze vinden in de natuur. Weet je, de kwaliteit van onze charcuterie hangt af van het welzijn van onze dieren. Daarom bouwen we nieuwe stallen bij zodat de zeugen nog meer plaats hebben om hun biggen ter wereld te brengen en waar de biggen ook vrij kunnen rondlopen. We doen alles om het leven van onze dieren te verbeteren.” “We doen al het mogelijke om de kwaliteit van onze charcuterie te garanderen. Elk schelletje wordt nog zorgvuldig met de hand in de schaaltjes gelegd.” “Wat is jouw favoriete charcuterie?” MICHELE: “Dezelfde als die van Mauro: de Culatello di Zibello. Die wordt niet voor niets ‘de prins van de Italiaanse charcuterie’ genoemd. Hij wordt met de beste delen van onze varkens gemaakt: het binnenste stuk van de bil. Dat geeft dit vlees zijn unieke smaak. En het smelt letterlijk in je mond … Delizioso!” “Hoe degusteren Italianen hun charcuterie met Kerstmis?” MICHELE: “Meestal als aperitiefhapje bij een goed glas wijn en met een stuk ambachtelijk brood. Er is geen betere manier om het feestseizoen te openen!” 64 Speciale eindejaarsedities Voor de eindejaarsfeesten verwent Rosa dell’Angelo je met het beste van de Italiaanse ambachtelijke charcuterie in twee feestverpakkingen. SALUMI ARTIGIANALI Een assortiment van vijf soorten typisch Italiaanse ambachtelijke charcuterie: rauwe ham, salami, coppa, pancetta en lombo. De ideale antipasti bij het kerstaperitief. PROSCIUTTO CRUDO 30 MESI Een rauwe ham van uitzonderlijke kwaliteit, bereid met het allerbeste vlees (van de bil) dat 30 maanden (!) lang rijpt en nog met de hand versneden wordt. Een verwennerij met een zachte smaak die in je mond smelt. Rosa dell’Angelo, exclusief bij Delhaize! Voor de charcuterie van Rosa dell’Angelo moet je in Italië zijn, of … in je favoriete supermarkt ;-).

Andere folders Delhaize

Net binnengekomen folders