DE KAASPLANK
DE PERFECTE KERSTKAASPLANK
AVERBODE NOTENBROOD
Een stevig brood met walnoten,
rozijnen en maar liefst
drie graansoorten: tarwe, haver
en rogge. Het brood heeft hierdoor
een bijzonder rijke en volle smaak.
HARDE BEAUFORT CHALET D’ALPAGE
De koningin der kazen is een harde
kaas met een gerijpte smaak vergelijkbaar met gruyère. Gemaakt
op 1.500 meter hoogte.
Lekker met
Luikse siroop of
zongerijpte vijgen
op siroop … uit
dezelfde regio.
OPVALLENDE HERVEKAAS
Klein vierkant Belgisch kaasje
uit het Land van Herve met een
(eetbare!) baksteenkleurige korst,
een zeer opvallende geur en een
sterke smaak.
EXCLUSIEF
EXCLUSIEF
ZOET & ZUUR
Met 30% minder
suiker en maar liefst
80% braambessen
en blauwe bessen,
is dit fruitbeleg
van Materne
een mooie
aanvulling bij
je kazen.
ROMIGE ROCAMADOUR
Kleine witte geitenkaas
met een romige structuur
en een zachte smaak,
die sterker wordt
naarmate hij langer rijpt.
Lekker met onze notenmix
die maar liefst acht
verschillende noten én
rozijnen bevat voor een
fruitige afwisseling.
PITTIGE ROQUEFORT
De keizer der kazen wordt
gemaakt met rauwe
schapenmelk en rijpt
3 à 10 maanden in
lokale grotten.
CREËER JE
KAASPLANK
Speciaal voor jou hebben we
de beste tips & tricks voor de
feesten verzameld op één plaats.
Neem maar snel een kijkje
op delhaize.be/nl/inspiratie!
MALSE BRIE DE MEAUX
Fromagerie Rouzaire is een
familiebedrijf dat al drie generaties
brie maakt met rauwe koemelk.
De kaas rijpt 4 à 8 weken en wordt
nog steeds geregeld met de hand
omgedraaid. Vakwerk … en dat
proef je!
BONS VŒUX
Troebele,
koperblonde saison
(9,5% alc.) van Brasserie
Dupont met een zachte
smaak, een moutige dronk
en een bittere afdronk met
kruidige aroma’s. Top bij kaas!
BIER MET LIEFDE GEBROUWEN DRINK JE MET VERSTAND.
85