Delhaize folder - 01/01 - 28/02/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 59 *

thumbnail - Delhaize-aanbieding - 01/01/2022 - 28/02/2022 -  producten in de aanbieding - rode peper, rode ui, uien, avocado, banaan, bessen, frambozen, yoghurt, melk, chocolade, koekjes, pure chocolade, cookies, bakpoeder, havervlokken, granola, quinoa, koriander, olijfolie, pindakaas, agavesiroop, walnoten, zonnebloempitten, amandelen, smoothie, Moët & Chandon, bakplaat, messen, kom. Pagina 59.
59 / 97

* Geldig in alle winkels Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
KEUKENCHALLENGE ONTBIJTCOOKIES F 15 MIN + 15 MIN BAKTIJD ( + 15 MIN P. 91 AFKOELTIJD)  GEMAKKELIJK €€€ H 9 STUKS OVERNIGHT OATS MET CACAO F 5 MIN (+ 12 U KOELTIJD)  GEMAKKELIJK €€€ H 4 PERS. 229 KCAL/ PORT. • 3 eieren • 2 bananen • 150 g bio ‘5 granen’ TWEEKLEURIGE SMOOTHIE EN GRANOLA MET GEPOFTE QUINOA vlokkenmix • 100 g volkorenbloem • 1 el bakpoeder P. 91 F 20 MIN + 1.10 U BAKTIJD (+ 1 U AFKOELTIJD)  GEMAKKELIJK €€€ H 4 PERS. 507 KCAL/ PORT. • • • • • 1 banaan 250 g frambozen 250 g blauwe bessen 1 kg yoghurt natuur 2 el honing Voor de granola: • 150 g walnoten • 200 g gepelde • • • • • • pistachenoten 120 g pijnboompitten 75 g gepofte quinoa 100 g vloeibare honing 2 el olijfolie 125 g zonnebloempitten 125 g sesamzaadjes Maak de granola: verwarm de oven voor op 110°C. Bedek een bakplaat met bakpapier. Meng gewoon alle ingrediënten, behalve de quinoa, in een grote slakom. (Zet de honing eventueel even in de microgolfoven als hij gestold is om hem vloeibaar te maken, 30 s op 600 W zou genoeg moeten zijn.) 2 Verdeel de bereiding over de bakplaat en hop, in de oven! Laat 1 u bakken en meng intussen 1 à 2 keer. Verhoog de oventemperatuur tot 160°C en laat nog 10 min mooi goudbruin bakken. Voeg de quinoa toe, laat volledig afkoelen en meng intussen af en toe. 3 Houd een handvol frambozen apart in de diepvriezer. Mix de rest in de beker van de blender of de mixer met ½ banaan in schijfjes, ½ van de yoghurt en 1⁄2 van de honing tot een gladde smoothie. Doe hetzelfde met de blauwe bessen. 4 Tijd om je artistieke talenten boven te halen: giet de 2 smoothies tegelijk sierlijk in grote, lage kommen. Bestrooi met de rest van de vruchten en een beetje granola: klaar om de dag goed te starten! VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 494 KJ / 118 KCAL | VETTEN 6,4 G VERZADIGDE VETZUREN 1 G | KOOLHYDRATEN 10,4 G SUIKERS 8,7 G | VEZELS 1,7 G | EIWITTEN 4,3 G | ZOUT 0,2 G 340 KCAL/ PORT. • 50 g pure chocolade ‘Dark Almonds & Sea Salt’ Sweet Switch • 2 el vloeibare honing • 100 g pindakaas 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een bakplaat met bakpapier. Hak de chocolade met een mes. Meng alle droge ingrediënten in een grote slakom: graanvlokken, bloem, bakpoeder en chocolade. Plet de bananen met de eieren en de honing. Roer er de pindakaas onder, giet over de eerste mix en meng alles. 2 Leg 9 dikke deegballen op de bakplaat: dit gaat heel vlot met een ijsschep! Schuif 15 min in de oven. Wacht 5 min en laat op een rooster afkoelen. 3 Serveer je cookies met een kom melk, wat vers fruit, en je hebt meteen een volwaardig ontbijt. Heb je nog koekjes over? Doordat ze banaan bevatten, bewaar je ze het best in de koelkast of diepvries. 1 P. 91 VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 1.455 KJ / 348 KCAL | VETTEN 16,5 G VERZADIGDE VETZUREN 4,4 G | KOOLHYDRATEN 36,3 G SUIKERS 4,3 G | VEZELS 5,1 G | EIWITTEN 12,5 G | ZOUT 0,7 G • 100 g havervlokken • 4 dl ongezoete amandeldrink • 1 el cacao • 2 el agavesiroop Voor de toppings: • 2 bananen • 4 el gedroogde veenbessen • 2 el Californische amandelen • 4 kl agavesiroop 1 Meng de cacao eerst met een kleine hoeveelheid amandeldrink en voeg dan de rest toe, samen met de agavesiroop. Giet over de havervlokken, meng en dek af. En nu? Laat de tijd gewoon zijn werk doen: 1 nacht rusten in de koelkast en klaar! 2 Verdeel de havermoutpap net voor het ontbijt over kommen. Voeg banaanschijfjes toe, een beetje agavesiroop, de veenbessen en de amandelen (lichtjes fijngestampt, dat is aangenamer om te eten). Nog een prettige dag! VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 544 KJ / 129 KCAL | VETTEN 3,2 G VERZADIGDE VETZUREN 0,4 G | KOOLHYDRATEN 21,5 G SUIKERS 14,3 G | VEZELS 2 G | EIWITTEN 2,5 G | ZOUT 0 G HUEVOS RANCHEROS OP TOASTS F 15 MIN  GEMAKKELIJK €€€ H 4 PERS. P. 91 473 KCAL/ PORT. • • • • • 4 eieren 2 avocado’s 1 kleine rode ui 200 g ‘La passata di datterini’ Armando ½ rode peper (optioneel) • • • • ½ bussel koriander 4 dikke sneetjes biowoudbrood 5 el olijfolie Peper en zout 1 Snijd de rode ui (met de mandoline) in fijne schijfjes en de avocado’s in lange plakjes. Snipper de ontpitte rode peper fijn (optioneel). Gril de broodsneetjes in de broodrooster. 2 Warm 4 el olijfolie op in een grote braadpan. Breek de eieren in de hete olie en bak ze tot de randen goudbruin en krokant zijn (de eidooier moet uiteraard vloeibaar blijven!). 3 Leg de toasts op de borden en overgiet ze met een beetje passata. Besprenkel met een scheutje olijfolie, kruid met peper en zout en leg er de gebakken eieren bovenop. Voeg de avocado toe, de rode ui, rode peper naar eigen smaak en koriander. Ziezo, klaar voor een geslaagde dag! VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 797 KJ / 192 KCAL | VETTEN 11,8 G | VERZADIGDE VETZUREN 2,3 G KOOLHYDRATEN 15,1 G | SUIKERS 2,3 G | VEZELS 2,1 G | EIWITTEN 5,2 G | ZOUT 0,6 G 59

Andere folders Delhaize

Net binnengekomen folders