Delhaize folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 53 *

thumbnail - Delhaize-aanbieding -  producten in de aanbieding - knoflook, uien, peterselie, citroen, yoghurt, chimichurri, koriander, azijn, olijfolie, citroensap. Pagina 53.
53 / 97

* Geldig in alle winkels Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
KEUKENCHALLENGE TECHNIEK MARINEREN Het geheim van supermals vlees zit ’m in de marinade. Geef je vlees meer smaak met de regel van drie: 1⁄3 olie, 1⁄3 aromatische ingrediënten en 1⁄3 zure toevoeging (azijn, citroen …). Ken je chimichurri? Dat is een Zuid-Amerikaanse marinade op basis van olijfolie met peterselie, koriander, ui, knoflook en een beetje chilipeper. En voor de zure toets voeg je citroensap of wijnazijn toe. Doe er niet te veel zout bij want dat droogt het vlees uit. Bereid gerust je marinade al op voorhand. Na 1 u op kamertemperatuur of 1 nacht in de koelkast krijgt ze nog meer smaak. Laat vervolgens je Ierse tomahawkrundssteak minstens 30 min of een hele dag in de koelkast marineren. Mals vlees, vis, schaaldieren en groenten hoef je niet zo lang te marineren. TOMAHAWK MET CHIMICHURRI EN KOOLSLA MET YOGHURT DEZE TIP MAAKT ’T VERSCHIL! WEINIG TIJD? #LESSWASTE Hak ook de steeltjes van de peterselie en koriander fijn. Daar zit net zoveel smaak in! Dan kun je terugvallen op een droge marinade. Masseer je vlees met wat specerijen, kruiden en aromatische planten. Laat 15 min tot 1 u rusten en borstel in met olijfolie voor je het vlees op de rooster legt. 53

Andere folders Delhaize

Net binnengekomen folders