Delhaize folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 57 *

thumbnail - Delhaize-aanbieding -  producten in de aanbieding - brood, platte peterselie, knoflook, rode peper, witte kool, peterselie, bessen, limoen, passievrucht, broodje, kaas, yoghurt, kristalsuiker, suiker, tomatensaus, chimichurri, komijnpoeder, koriander, oregano, teentjes, BBQ, azijn, olijfolie, Cabernet Sauvignon, Merlot, wijn, kom, Santé. Pagina 57.
57 / 97

* Geldig in alle winkels Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
KEUKENCHALLENGE GEVULD BROOD IN PAPILLOT EN GEGRILDE BERLOUMI P. 93 F 20 MIN + 15 MIN KOOKTIJD GEMAKKELIJK €€€ H 4 PERS. TOMAHAWK MET CHIMICHURRI EN KOOLSLA MET YOGHURT 1.049 KCAL/ PORT. • • • • • 1,2 kg kerstomatenmix 3 lente-uitjes 2 teentjes knoflook 1 Turks brood 500 g Berloumi • • • • • 50 g parmigiano 1 dl olijfolie 2 el gedroogde oregano Peper Zout 1 Snijd de tomaten in 2, snipper de lente-uitjes fijn en hak de teentjes knoflook grof. Leg alles samen in een kom en voeg de olijfolie, de oregano, de geraspte parmigiano, peper en zout toe. Meng. 2 Snijd het brood overlangs in 2, haal er wat kruim uit aan de 2 kanten, vul de basis met de tomatenbereiding en sluit het brood. Maak een reuzenpapillot met een vel aluminiumpapier dat je met een vel bakpapier bedekt en wikkel er het brood in. Bak het brood 15 min op de barbecue, met het rooster op de hoogste stand. 3 Snijd de kaas in dikke sneetjes en gril ze kort aan de 2 kanten op de barbecue. Serveer de kaas met het gevulde brood. Waarom een dubbele papillot? Het rechtstreekse contact van voedingsmiddelen met aluminiumfolie wordt afgeraden, terwijl papieren papillotten snel aanbranden en niet lekvrij zijn. Met een combinatie van de twee heb je veilige en heel stevige papillotten. Beter kan niet! VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 862 KJ / 207 KCAL | VETTEN 13,1 G VERZADIGDE VETZUREN 6,3 G | KOOLHYDRATEN 13,6 G SUIKERS 3,7 G | VEZELS 1,7 G | EIWITTEN 7,8 G | ZOUT 0,9 G F 20 MIN + 16 MIN KOOKTIJD (+ 35 MIN RUSTTIJD) F 45 MIN + 1 U KOOKTIJD GEMAKKELIJK GEMAKKELIJK €€€ H 4 PERS. €€€ H 4 PERS. 1.434 917 KCAL/ PORT. • • • • • • • • • • 2 tomahawks 1 lente-uitje 1 teentje knoflook ½ rode peper ½ limoen 1 bussel bladpeterselie ½ bussel koriander 2 dl koolzaadolie Peper Zout KCAL/ PORT. Voor de koolsla: • 300 g gesnipperde • • • • • • • • witte kool 150 g pittige rauwkost 1 teentje knoflook ¼ bussel bladpeterselie 250 g natuuryoghurt 1 dl wittewijnazijn 1 el komijnpoeder Peper Zout 1 Hak het lente-uitje, de knoflook, de ontpitte rode peper en de kruiden. Doe alles in een karaf, met de olie, het limoensap, peper en zout. Mix, maar niet te fijn: de saus mag niet te glad zijn. Kruid de tomahawks lichtjes en smeer ze aan de 2 kanten in met de helft van de chimichurrisaus. Dek af en laat 30 min op kamertemperatuur rusten. 2 Maak de koolsla: doe de kool en de rauwkost in een slakom. Meng er het geperste teentje knoflook, de gehakte peterselie, 1 dl water en de rest van de ingrediënten onder. Dek af en laat minstens 30 min in de koelkast rusten. 3 Gril de tomahawks naar eigen smaak ± 8 min per kant op de barbecue. Laat het vlees 5 min op een plank rusten, snijd het in sneetjes en dien op. Geef er de rest van de chimichurri en de koolsla bij. Laat het vlees op een koele plek marineren als het heel warm is (in de kelder, bijvoorbeeld) maar vermijd de koelkast als je een perfecte cuisson wilt! SOLAR 6 ROSÉ BIO, GÉRARD BERTRAND Frankrijk - Languedoc Gérard Bertrand was ooit kapitein van de Franse nationale rugbyploeg, maar wordt vandaag (met reden!) de wijnpaus van de Languedoc genoemd. Deze bio en bee-friendly wijn van 100% grenache is sappig met toetsen van citrus, klein rood fruit en zachte kruiden. BAGNATBROODJES MET PULLED PORK EN GEGRILDE COURGETTES VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 1.012 KJ / 244 KCAL | VETTEN 20,7 G VERZADIGDE VETZUREN 5,5 G | KOOLHYDRATEN 1,9 G SUIKERS 1,3 G | VEZELS 0,9 G | EIWITTEN 12,2 G | ZOUT 0,2 G • • • • • • 2 Western spareribs 6 tomaten 2 courgettes 2 lente-uitjes ½ rode peper 4 bagnatbroodjes • • • • • 1 dl rodewijnazijn 100 g kristalsuiker 3 el olijfolie Peper Zout 1 Gril de spareribs kort aan de 2 kanten op de barbecue. Bedek 2 vellen aluminiumfolie telkens met een vel bakpapier en wikkel de spareribs in deze dubbele papillotten. Leg ze aan de buitenkanten van de barbecue en bak ze 1 u. Draai de papillotten af en toe om. 2 Snijd het vel van de tomaten lichtjes kruiselings in en dompel ze 30 s in een kookpot kokend water. Giet ze af, schil ze, ontpit ze en snijd ze in stukken. Verwarm de azijn, de suiker en de ontpitte halve rode peper. Laat 2 min op een vrij hoog vuur inkoken. Voeg de tomaten toe, laat 5 min op een vrij hoog vuur pruttelen, giet in een kom en laat afkoelen. Kruid met peper en zout. 3 Trek het vlees van de spareribs in stukjes. Snipper de lente-uitjes fijn. 4 Snijd de courgettes in lange plakjes en smeer in ze met olijfolie. Gril ze kort aan de 2 kanten op de barbecue. Kruid met peper en zout. 5 Snijd de broodjes in 2 en gril ze op de barbecue. Beleg de broodjes met de tomatensaus, pulled pork, gegrilde courgetteplakjes en lente-uitjes. Smakelijk! Laat het weer het afweten? Bak je spareribs gedurende 2 u in de oven, op 120°C, voor een lekker smeuïg resultaat. VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 653 KJ / 156 KCAL | VETTEN 7,9 G VERZADIGDE VETZUREN 1,8 G | KOOLHYDRATEN 11 G SUIKERS 6 G | VEZELS 1 G | EIWITTEN 9,1 G | ZOUT 0,6 G CHÂTEAU PLANTEY DE LA CROIX Frankrijk - Haut-Médoc DELTA IPA 6,5% BRUSSELS BEER PROJECT Mooie Médoc-wijn gemaakt van cabernet sauvignon, cabernet franc, petit verdot en merlot. Je herkent deze aan de typische ‘bordeauxstructuur’ met aroma’s van zwarte bessen, pruimen, sigaren en eikenhout. Een frisse IPA met fruitige aroma’s van lychee en passievrucht met een verrassende bitterheid in de afdronk. De saisongist zorgt dan weer voor een droge, kruidige toets. Santé! ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 57

Andere folders Delhaize

Net binnengekomen folders