Delhaize magazine #63
Receptenindex
ONTBIJTEN
€
€
Dipsausjes en rauwkost in bokalen .. 27
VOORGERECHTEN
Gazpacho met
frambozendressing ..................................15
Slarolletjes met sinaasappelpindadressing .............................................. 37
Siciliaanse carpaccio van sinaasappel,
burrata en basilicumsorbet ..................64
€
€
€
BIJGERECHTEN
Gegrilde mais met kruidenboter ............5
Saladedressing ...........................................43
Instant dressings .......................................44
€
LUNCH
€
€
HOOFDGERECHTEN
€
€
€
Aardappelsalade met rosbief ............. 27
Pastasalade met dukkah, geroosterde
groenten en mozzarella ........................ 27
Felgroene salade met
zachtgekookte eieren ..............................44
Gegrilde groentesalade met feta
en kikkererwten .........................................44
Gegrilde meloensalade met
mozzarella di bufala .................................44
Hummus van gegrilde wortelen,
little gem en feta ...................................... 50
LEGENDE
€
WAT?! Deze zomer gaat je
Delhaize magazine 100% digitaal!
Neem je e-zines dus overal met
je mee, klik erop los en ga onze
4 keukenuitdagingen aan. Yay!
NAGERECHTEN
Club bagnats met vitello tonnato ........ 27
€
EXCLUSIEVE
RECEPTEN
Gegrilde forel met rozemarijn en
express ratatouille ....................................54
Gevuld brood in papillot en gegrilde
berloumi ........................................................ 57
Tomahawk met chimichurri en
koolsla met yoghurt ................................ 57
Bagnatbroodjes met pulled pork
en gegrilde courgettes ........................... 57
Geparfumeerde rundsbrochettes
en lauwe quinoasalade ..........................61
Gelakte brochettes van champignons
en rijstsalade met pindanoten .............61
Falafels met baba ganoush en
Libanese tabouleh ...................................65
IJslands roggebrood met vissalade ......67
Mexicaanse kipbrochettes
met maispuree ...........................................67
Gegrilde sardientjes en Portugese
piri-pirisaus ................................................67
Gevuld picknickbrood .............................69
Croissants met honing
en pecannoten ............................................. 77
Gegrilde boterhammen met geitenkaas,
appel, vijgen en honing ........................... 77
APERITIEF
€
+36
€
Kies voor flexi!
Pimp je mosselen!
Cobblers met abrikozen, kersen
en cashewnoten .........................................83
Cheesecake-sandwiches met
frambozen ....................................................83
Empanada’s met aardbeien ..................83
DRANKEN
€
€
€
€
€
€
Gearomatiseerd water in bokaaltjes ...25
Tropic Daiquiri ...........................................46
Pomy Plage ...................................................46
Pink Paradise ..............................................46
Raspberry Spritz ........................................ 47
Almond Colada ........................................... 47
Smoothie met peren, honing
en gember ..................................................... 77
Trek naar de camping!
Haal je inspiratie
uit de wijde wereld!
RECEPT VOOR MINDER DAN € 3/PERS.
VEGGIE
VEGAN
GLUTENVRIJ
LACTOSEVRIJ
DIEPVRIESPRODUCT
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de
Nutri-Score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe
leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je
recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren
moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen
of de pit van een perzik; volume-af- of -toename (bijv. koken van rijst) ...). Deze omrekeningsfactoren werden toegepast o.b.v. ‘Maten en gewichten’: handboek
voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Gezondheidsraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met
zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm. VA, Osseghemstraat 53, 1080 Brussel, KBO 0402.206.045 Brand & Go-to-Market Director: Charlotte Chaidron
Digital Content & Sponsoring Manager: Ward Paumen Content & Owned Media Manager: Valérie Callier Hoofdredacteur: Vincent Lens Art Director: Lot Van Riel
Redactiecomité: Isabelle Deneys, Céline Joos, Laurien Lelievre - Damit, Audrey Vandenberghe, Charlotte Van Der Perre, Sandra Weichselbaum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw,
Ellen Van Gool, Loïc Van Impe Styliste: Sonja Mertens Fotografie: Dimitri Lowette, Studio Wauters Vormgevers: Pierre Saysouk, Eric Verdonck Studio: Aline Geuquet, Brit Taels,
Guy Van Haerenborgh Redactie recepten: Gema Gomez Copywriters: Alice Amant, Noémie Demets, Charline Devoldere, Lisa Lefever, Catherine Quadens, Evelyn Verhestraeten
Vertalers: Fleur De Grauwe, Caroline De Vroey, Tony Geudens Eindcorrectie: Caroline Coppens, Noémie Demets, Filip Leloup Productie: Gicom
Producers: Babette Crevits, Laura De Vylder, Emilie Mascia Drukwerk: T'HOOFT Reclameregie: Gicom,
[email protected]
89