Fun winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Fun, inclusief de locaties van Fun en de normale openingstijden van Fun. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Fun.


Fun folders
Fun folders
Fun folders

OVER FUN

Fun is een speelgoedwinkelketen die uitsluitend gevestigd is in Vlaanderen te België. In totaal bestaan er zo’n 31 winkels, onder andere in Ieper, Oostende, Schilde en Wetteren. Het bedrijf kreeg haar opstart al in 1925, toen slechts als een kleine drukkerij. Over de jaren heen groeide de winkel alsmaar meer op vlak van assortiment en capaciteiten. Vanaf 2001 werd Fun uiteindelijk tot de keten die we vandaag de dag kennen, bestaande uit meerdere vestigingen.

De speelgoedwinkelketen genaamd Fun bevat momenteel een assortiment boordevol speelgoed, gezelschapsspelletjes, zwembaden, trampolines, games, sportmaterialen, babyartikelen en nog heel wat andere materialen.

Aankopen doen is zowel mogelijk in de winkels zelf als via de webshop. De catalogus bevat voortdurend nieuwe acties en promo’s op verschillende producten. Ook via de reclamefolder kunt u aanbiedingen binnen de catalogus bekijken. Deze folder kunt u via de post of website https://www.fun.be krijgen.

Het is ook mogelijk om via de website een verlanglijstje aan te maken die u kunt delen met wie u wilt. Dit bespaart heel wat moeite voor diegene die gevierd wordt als voor diegenen die cadeautjes willen geven. Hoe gebeurt dit proces? Het feestvarken mag in de Fun-winkel rondkijken en ter plekke zijn/haar gewenste cadeaus uitkiezen. Deze worden samengevat in zijn/haar persoonlijke verlanglijst, die nadien op de website zichtbaar wordt gesteld voor iedereen met wie hij/zij deze wil delen.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ FUN WINKELEN

  • De ideale speelgoed- en cadeauwinkel: Fun streeft ernaar om haar klanten producten aan te bieden waar zij plezier uit kunnen halen. Haar doelgroep zijn vooral gezinnen en kinderen. Het assortiment bestaat uit speelgoed zoals Spel Koning, schoolspullen, … Maar bevat evengoed zaken als een PS-4, Belgocycles, lounge sets en lichteffecten. Er bestaan zoveel categorieën binnen de winkelketen. Het is een echte aanrader om deze allemaal even te bekijken.
  • Fantastische hulp en adviezen van Fun-werknemers: Alle werknemers bij Fun staan elke werkshift opnieuw klaar om iedere klant in zijn/haar noden te voorzien. U bent steeds welkom in de winkel én kunt ook via de klantendienst (+32 (0)50 40 62 54) of via de website uw vragen stellen. Ook worden er op de website regelmatig blogberichten gepost met leuke DIY-ideeën om met uw kinderen uit te proberen.

LOCATIE EN OPENINGSUREN

’s Maandags is Fun geopend vanaf 10 tot 14u15. Dinsdags tot vrijdags zijn haar deuren open vanaf 10 tot 18u30. En ’s zaterdags is dit vanaf 10 tot 18 uur.