Gamma winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Gamma, inclusief de locaties van Gamma en de normale openingstijden van Gamma. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Gamma.


Gamma folders
Gamma folders
Gamma folders

OVER GAMMA

Gamma is gespecialiseerd in de bouwmarkten, meer bepaald in doe-het-zelf- en tuinartikelen. Deze franchise-winkelketen van Nederlandse oorsprong, heeft vestigingen in Nederland en België. Samen met Karwei is Gamma momenteel de grootste franchisenemer in de Benelux.

Gamma haar catalogus bestaat uit een heel grote hoeveelheid aan doe-het-zelf- en tuinartikelen, zoals een uitgebreid assortiment aan verf, isolatie-materiaal, douchezuilen en wc Geberits.

Iedere week publiceert Gamma een nieuwe reclame folder om haar klanten geïnformeerd te houden over de folder aanbiedingen die zij aanbiedt. Hierin zijn heel wat bruikbare kortingen en promoties in terug te vinden. Deze solden kunnen enorm nuttig zijn voor alle klanten en worden gegeven op producten uit het hele assortiment. De folder van deze week kunt u in de winkel nemen, of via de website https://www.gamma.be/nl raadplegen.

Gamma neemt elk jaar deel aan Black Friday én Cyber Monday. Buiten de promoties die de winkelketen wekelijks aanbiedt, kunnen de klanten ook nog eens twee dagen per jaar genieten van enorme kortingen om hun benodigdheden aan een nog voordeligere prijs aan te bieden.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ GAMMA WINKELEN

  • Uitgebreid assortiment: Gamma is één van de meest succesvolle winkelketens in de Benelux, die gespecialiseerd is in de bouwmarkt. Ieder bouwbedrijf en doe-het-zelver kan hier terecht om voorzien te worden in zijn/haar benodigdheden.
  • Montageservice: Als klant kunt u genieten van de montageservice die Gamma aanbiedt. Hierbij kunt u ook een offerte aanvragen en gebruik maken van de opmeetservice.
  • Extra services in de winkels: Indien u dit wenst, kunt u een bestelwagen huren bij Gamma. Verder is het ook mogelijk om een bouwafvalzak of Primagaz te bestellen, of uw nummerplaat te laten bedrukken.
  • Bestellingen en leveringen: Het is erg handig om zeker te zijn dat u een bepaald materiaal tot uw beschikking kunt stellen in plaats van dat u er achter komt dat dit op het noodzakelijke moment uitverkocht blijkt te zijn in de winkel. Gamma wilt u dit probleem laten voorkomen door u de mogelijkheid te geven om producten op voorhand te bestellen, en deze zelfs te laten leveren op uw gewenste locatie.
  • De GAMMAplus-kaart verzorgt u voortdurend voordelen: Dankzij de GAMMAplus-kaart krijgt u op al uw aankopen in de Gamma-winkels of via de webshop maximaal veertig procent korting. Wat een voordeel!

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Gamma staat elke dag van de week klaar voor haar klanten. Maandag tot vrijdag zijn de winkels geopend van 9 tot 19 uur. Op vrijdag duren de openingsuren van 9 tot 18 uur en op zondag vanaf 10 tot 16 uur.

Dit zijn de algemene openingsuren. Maar per Gamma-winkel kunnen de openingsuren ligt verschillen. De winkels in Ieper, Kapellen en Wetteren zijn onder andere op zaterdag al geopend om 8u30, en op zondag van 9 tot 13 uur. Die in Diksmuide is op zondag gesloten. De openingsuren en locaties van de Gamma-winkels kunt u nakijken via https://www.gamma.be/nl.