Gamma - folders en laatste aanbiedingen


Actuele folders

Dichtstbijzijnde
spinner

 Folders zijn mogelijk niet in alle lokale winkels geldig.

 

GAMMA: de goedkope speciaalzaak voor de doe-het-zelver

GAMMA staat bekend om zijn kwaliteit en het zeer uitgebreid assortiment. Deze twee zaken komen duidelijk terug wanneer u naar de website van GAMMA surft. U vindt er bijvoorbeeld meteen terug wat de folder deze week te bieden heeft. GAMMA spreekt in termen van megadeals en gigadeals. Wanneer u in de folder aanbiedingen vindt, lopen deze met de regelmaat van de klok tot maar liefst 50% op. De prijzen en de korting zijn per item duidelijk aangegeven. Natuurlijk raadpleegt u voor een product in de reclame folder of website, maar ook als u niet meteen op zoek bent naar een specifiek product zijn de promoties handig meegenomen. Of u nu verf, decoratieartikelen, meubelen, vloeren of een geschenk zoekt, ook buiten de solden is het mogelijk om interessante koopjes bij GAMMA te vinden. Op bepaalde dagen in het jaar biedt GAMMA bovendien superdeals aan. Denk bijvoorbeeld aan Black Friday of Cyber Monday.

Op de homepagina vindt u verder extra informatie over cashbackacties van gekende merken. U krijgt soms ook een gratis artikel bij de aankoop van een product van deze merken.
 

Aandachtstrekkers: lage prijzen of korting

Op de homepagina van de website vindt u een reeks aandachtstrekkers terug. Dit zijn producten die aan een heel lage prijs worden verkocht of die nu in de solden staan. Ook op de pagina 'laatste stuks' kunt u enorme voordelen doen.

Op de promopagina staat dan weer een lijst met alle categorieën waarbinnen er kortingen worden gegeven. Dit overzicht maakt het u eenvoudiger. U kunt namelijk, wanneer u met bepaalde werkzaamheden bezig bent, gericht zoeken naar goedkope producten.
 

Folders als inspiratie en bron van kortingen

GAMMA heeft een aantal folders die u online rustig doorneemt. Deze folder dient niet alleen als catalogus om de producten voor te stellen. U vindt soms ook kortingsbonnen in deze folders terug. Ze geven ook handige tips en bevatten stappenplannen die aangeven hoe u bepaalde klussen kunt uitvoeren.

Producten in folder van Gamma

Net binnengekomen folders

Winkels - hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen