Vaderdag - aanbiedingen en acties

Momenteel zijn er geen geldige leaflets

Vaderdag - Winkels

Vaderdag

Vaderdag staat in het teken van de viering van het vaderschap. Vaderdag wordt overal op de wereld gevierd, maar de dag zelf is op veel plekken anders. Vaderdag is in 1909 geïntroduceerd in Amerika door mevrouw Sonora Smart Dodd, zij wilde haar vader eren. Maar wanneer is het Vaderdag in België? In België wordt Vaderdag op twee verschillende dagen gevierd. Namelijk de tweede zondag van juni en voor de regio Antwerpen is Vaderdag op 19 maart, de naamdag van Sint Jozef. De focus op Vaderdag ligt op het eren van het vaderschap, de vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving. De dag begint vaak met een ontbijt op bed en met cadeaus. Op deze dag mag vader een fijne rustdag genieten en wordt er goed voor hem gezorgd. Vaak hebben jongere kinderen op school zelf cadeaus in elkaar lopen knutselen, kleurplaten gemaakt, een versje of gedichten geschreven om aan hun vaders te geven.

Een gelukkige Vaderdag is voor iedere vader natuurlijk anders. Met een leuke tekst en kleurplaat kun je op jongere leeftijd al heel ver komen en vader zal dat ook zeker waarderen. Op latere leeftijd worden cadeaus, een mooie kaart of een rustige dag van helemaal niks doen ook enorm gewaardeerd. De ideeën zijn in ieder geval eindeloos. Voor ideeën kan men natuurlijk ook op Pinterest terecht.

Aanbod tijdens Vaderdag

Weken voordat het zover is, wordt er al uitgebreid aangegeven dat het eraan zit te komen. Grote winkelketens zoals Lidl, Carrefour, Aldi of Delhaize hebben altijd een speciaal aanbod dat specifiek gericht is op 19 maart in Antwerpen of de tweede zondag van juni voor de rest van het land. Het thema voor cadeaus is vaak cadeaubonnen en een mooie stropdas, maar vaak valt er onder de bestverkopende artikelen natuurlijk ook verzorgingsmiddelen en tuingereedschapsbenodigdheden die vaders goed kunnen gebruiken. Ook online fashion winkels zoals C&A, H&M en anderen richten hun marketing op vaders. De meest populaire cadeaus voor Vaderdag over de jaren heen zijn uitjes, elektronische gadgets en kleren. 

Vaderdag inkopen

Bijna alle winkelketens zullen een aanbod hebben voor Vaderdag en dit is allemaal online te bekijken. https://uw-folder.be biedt een fantastisch overzicht van de beste aanbiedingen en kortingen in de aanbiedingen die uitgegeven zijn door jouw favoriete winkels. Wil je een keer wat anders geven dan een cadeaubon of een stropdas, kijk dan online voor andere ideeën.

Net binnengekomen folders