Intermarché folder - 01/04 - 30/04/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 13 *

thumbnail - Intermarché-aanbieding - 01/04/2021 - 30/04/2021 -  producten in de aanbieding - asperges, bieslook, citroen, limoen, messen, volle yoghurt, yoghurt, groene asperges, carpaccio, vinaigrette. Pagina 13.
13 / 33

* Geldig in alle winkels Intermarché

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
HET RECEPT VAN JEREMY Speciaal voor Intermarché stelt chef Jeremy Vandernoot elke maand een heerlijk seizoensrecept voor. CARPACCIO VAN ASPERGES EN ARTISJOK, GEDROOGDE VRUCHTEN EN YOGHURT INGREDIËNTEN Bereiding 35 MIN n 12 groene asperges n 2 grote artisjokken 4 PERSONEN IK MAAK HET KLAAR! n 1 limoen 1. Neem de asperges en snij de kop af. Blancheer de koppen 2 minuten in n 100g yoghurt van Pâturages n 1  el walnotenolie van Bouton d’Or n 5  0g walnootpitten van Chabrior n 1/2 sjalot van Saint Eloi n Enkele takjes bieslook n Zout van Itinéraire des Saveurs de hand. Neem een mes en snij de laatste bladeren rond het hart weg, verwijder ook de haartjes in het midden van het hart. Dompel de artisjokken onder in water met wat citroen. Zo vermijdt u dat ze bruin worden. Neem de artisjokken uit het water en snij ze fijn met een mandoline. Zo krijgt u krullen. 3. Voor de vinaigrette: hak de sjalot en het bieslook en prak de walnootpitten. Voeg de yoghurt en walnotenolie toe. Breng op smaak met zout en peper. 4. Voor de presentatie: meng de artisjok- en aspergesneden, leg er de aspergekoppen en enkele mespunten vinaigrette op. n Peper van Cigalou 0,10 gezouten kokend water. Snij de stronk fijn met een mandoline. 2. Voor de artisjokken: snij de voet weg en verwijder de bladeren met € 0,15 € 0,20 € toegevoegd aan mijn kaart toegevoegd aan mijn kaart toegevoegd aan mijn kaart Pâturages Naturéa Volle yoghurt natuur 4x125G Chabrior Gepelde noten 50G Cigalou Guérandezout in molen 60G Aanbiedingen geldig van 01/04 tot 30/04/2021 Samen met u voor een lagere levenskost 13

Andere folders Intermarché

Net binnengekomen folders