Intermarché folder - 01/12 - 31/12/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 10 *

thumbnail - Intermarché-aanbieding - 01/12/2022 - 31/12/2022 -  producten in de aanbieding - kaneel, witte wijn, wijn, pan. Pagina 10.
10 / 29

* Geldig in alle winkels Intermarché

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
HET RECEPT VAN JEREMY SpeciaalvoorIntermarch stelt chef Jeremy Vandernoot elke maand een heerlijk seizoensrecept voor. Ons vakmanschap drink je met verstand EENDENBORST MET KRUIDEN, GRATIN DAUPHINOIS EN SAUS MET FOIE GRAS INGRÉDIENTS Koken Bereiding 1H20 40 MIN 4 sneden eendenborst IK KOOK ! 200g halfgegaarde foie gras 500ML gevogeltefond 1. 100ML droge witte wijn 4 grote vastkokende aardappelen 2. 3. 3 sjalotten 50ML melk Pâturages 100ML room Pâturages 4. 30g honing Paquito 5. 1 klontje boter Pâturages 6. Gemalen komijn Cigalou Nootmuskaat Cigalou Gemalen kaneel Cigalou 7. 1 kaneelstokje Cigalou 1 steranijs Zout en peper 0,10€ + op mijn kaart op mijn kaart Pâturages BIO halfvolle melk In fles - 1L 2022-ACF-NL-S48-P10-P11.indd 2 Leg de eendenborst op de vetkant in een koude pan en bak het vlees lichtbruin.Laat het vet smelten en verwijder het beetje bij beetje. Laat het vlees 8 minuten garen aan de vetkant en nog eens 5 minuten aan de andere kant. Haal het uit de pan en laat 10 min. rusten. Kruid de vetkant met zout, peper, gemalen kaneel, gemalen komijn en gemalen nootmuskaat. Voor de saus: laat de witte wijn ¾ inkoken met de fijngehakte sjalotten. Voeg de honing en de gemalen kaneel, komijn en nootmuskaat toe. Laat het mengsel tot de helft indikken, zeef het, voeg 50ML room toe en laat nog eens 7 min. koken. Voeg vlak voor het opdienen de halfgegaarde foie gras toe, die je vooraf in kleine blokjes hebt gesneden en meng alles. Breng op smaak met zout en peper. Let op: zodra je de foie gras hebt toegevoegd, mag je de saus niet meer laten koken, anders valt hij uit elkaar. Voor de gratin: schil en spoel de aardappelen en haal ze door een mandoline om dunne, gelijkmatige plakjes te krijgen. Doe ze in een gratinschaal en giet er de melk en de resterende room over. Voeg het klontje boter toe en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat Bak 45 min. in een voorverwarmde oven van 180° C. 0,40€ + 10 4 PERSONEN Bouton d’Or Pluimveebestand 110G 2,00€ + op mijn kaart Moulis en Médoc Cru Bourgeois Château Caroline 75CL De euro’s toegevoegd aan uw kaart zijn beperkt tot 10 aanbiedingen per dag en per kaarthofder. (Voorbeeld: 1 aanbieding in 2+1 = 3 producten. De beperking geldt dan voor 30 producten in totaal, per dag, per kaarthofder). De winst met de kaart wordt gecrediteerd op uw Intermarché-kaart en is bruikbaar vanaf de volgende aankoop. Voor hofders van de kaart van Intermarché België. De winst met de kaart verdubbelt niet op donderdag als de waarde van de aanbieding hoger is dan of gelijk is aan 30%. Bij 2 identieke aanbiedingen in promotie dezelfde week worden deze aanbiedingen niet gecumuleerd, maar primeert de sterkst 3/11/22 17:18

Andere folders Intermarché

Net binnengekomen folders